onsdag 16. januar 2019

Sykehuset gjøvik

Sykehuset i Gjøvik er ett av sykehusene i Sykehuset Innlandet. Kontaktinformasjon. Er du usikker på hvor du skal møte, gå til sykehusets. Hvordan blir framtidens pasientbehandling?


I utviklingen av det framtidige tilbudet vil vi vektlegge fire områder: samhandling med primærhelsetjenesten i kommunene, desentraliserte spesialisthelsetjenester, prehospitale tjenester og spesialiserte tilbud med høy kompetanse. Hold inn Ctrl-tasten (Cmd på Mac).

Trykk - for å gjøre den mindre. Nærmeste busstopp ligger i Ludvig Skattums gate og Johan Sverdrups gate, rett ved sykehuset. Informasjon om rutetider. Vi har rundt 9utleieenheter lokalisert i Elverum, Lillehammer, Gjøvik , Hamar, Ottestad og Tynset. Les mer om ansattboliger SI Aktiv.


Sykehusapoteket samarbeider tett med sykehuset slik at våre tjenester og produkter blir best mulig tilpasset behovene til sykehusets pasienter. Hos oss får du kjøpt det du trenger under sykehusopphold og ved utskrivning. Gjøvik interkommunale legevakt er lokalisert på sykehuset i Gjøvik.


Legevakt benyttes kun ved akutt sykdom eller akutt forverring av kronisk sykdom som ikke kan vente til fastlegen kan kontaktes.

Ved akutt fare for liv og helse ring 113. På dagtid på ukedager skal alle henvendelser rettes til egen fastlege. Høy standard på behandlinger. IbsenSykehusenes spesialister er en garanti for at tilbudet holder den høyeste standard.


Vi arbeider etter prinsippet Pasientansvarlig lege, hvilket betyr at din spesialist følger deg hele veien fra utredning, via behandling, til personlig oppfølging i etterkant. Super pris, det finnes ikke bedre! Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Kjør selv ferie i hele Europa. Finn din ferie i Norge.


Masse av opphold med høy rabatt. Smådyrsykehuset Gjøvik er et sted hvor jeg føler at både jeg og mitt dyr blir tatt på alvor. De flinke veterinærer og assistenter tar problemene på alvor og gjør grundige undersøkelser som resulterer i riktig diagnose ofte ved første besøk. Ditt søk på sykehuset innlandet gjøvik ga virksomheter og du har nådd slutten av listen.


Gjøvik Sykehus - celleprøve, 3d ultraly føflekk fettkul biopsi, fritt behandlingsvalg, akupunktur gran, inngrodd negl, cytologi underlivsundersøkelse chlamydia. Mjøskirurgene Lege og Spesialistsenter AS er Gjøviks eldste og største private sykehus. Vi er et offentlig godkjent privat sykehus og holder til i Hans Mustadsgate (Evrybygget).


Gjøvik sykehus kutter åtte indremedisinske senger, men det monner ikke. Tre sven­sker red­der ju­le­bor­det på in­ten­si­ven.

Nå har styret i sykehuset godkjent de detaljerte planene for en utvidelse av akuttmottaket på 6kvadratmeter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg