fredag 11. januar 2019

Matmuffins baby

Gratis frakt fra 6kr. Check out For The Baby. Herlige matmuffins som passer ypperlig til å ha med seg ut på piknik, til en buffè eller til matpakken.


Lag gjerne en dobbel porsjon og frys ned noen som du kan ha på lur til neste gang du får lunsjgjester på besøk. I Norge blir det gjerne mye brødmat i løpet av en dag, og det er fort gjort å gå lei, eller spise det samme hele tida. De kan også varieres i det uendelige! I denne oppskrifta har jeg brukt yoghurt, så den passer fra måneders alder. Dere har betalt pause, da har dere en gode veldig mange andre ikke har.


I noen yrkesgrupper har en krav på avbrekk etter så og så mange timer. Vi i butikk har krav på 5min avbrekk hver 2time om vi kun sitter i kassa konstant. Såfort du beveger deg utenfor kassen for å rydde kurver osv starter tid.


Matmuffins baby

Matmuffins med skinke og vårløk. Vi er glade i omelett til frokost og lunsj, og denne omelettmuffins er både morsom og populær blant barn også! Oppskrift på muffins fra måneder finner du her. Supert til matpakken.


Bytt ut yoghurten med havremelk, mandelmelk eller vann – så passer de fra måneder. Omelett Omelettmuffins er en arti måte å servere omelett på, og det lager seg selv i ovnen. Muffins trenger ikke være bare søtt.


Lise Finckenhagen bruker grovt mel og fyller dem med skinke, ost, paprika og vårløk. I dag har jeg derfor i stedet funnet meg en oppskrift på grove matmuffins med eple og kanel, som jeg vil dele med dere. Eplene i denne oppskriften raspes, men er du glad i eplebåter, kan du selvsagt gjøre det på din egen måte. Er ikke så vant med å bake uten egg, men chiafrø kan erstatte egg.


Evt finner du eggefri matmuffins i oppskriftsamlinga i facebook-gruppa hjemmelaget babymat. Ingen konkret begrensning på chia, men jeg tenker at det begrenser seg selv med tanke på at man i de fleste tilfeller bruker lite av det per porsjon. Search For The Baby.


Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Populær skolemat å ha med i sekken. Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.


I går kom de rosa makronene mine på lesernes VG på vg. Jeg vil også takke for alle koselige kommentarer her på bloggen og på facebooksiden til My Little Kitchen. Sunne muffins til frokost, lunsj og kveldsmat Deilige og sunne matmuffins Treningsblogger Maren Erdvik deler oppskriften på enkle matmuffins som er perfekte som en sunn frokost, lunsj eller kveldsmat.


Grønnsaksvafler fra Julianne Lyngstad er den første oppskriften jeg har testet ut fra den 3. Disse var supergode, veldig enkle og proppfulle av næringsstoffer. Jeg varierer fyllet etter hva jeg har tilgjengelig. Spinat er for eksempel en storfavoritt.


Det er mange som har spørsmål rundt dette med egg til baby og små barn. Hva er greit og når? Hvor mye egg kan barn spise? Kan man gi rå eggeplomme?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg