tirsdag 8. januar 2019

Bryllupstekster til kort

Skal du skrive et bryllupskort til brudeparet, og trenger litt hjelp til teksten? Da har du kommet til riktig sted. På denne siden kan du finne tips og inspirasjon til hva du kan skrive på kortet til brudeparet. Er du på utkikk etter et bryllupsdikt til bryllupskortet?


Her har vi samlet flere forslag til dikt som kan passe til brudeparet. Dersom du heller ønsker å skrive en kort tekst til bryllupskortet, kan du finne dette på denne siden: Tekst til bryllupskortet.

Dikt til brudeparet – av 27. Som regel er svaret nei - så da må jeg lage noen som passer. Jeg ender dermed opp med et lite overskuddslager - for når jeg først er i gang kan jeg jo ikke nøye meg med ett kort :) Og en annen ting - er klærne passelige? Blomster til brudeparret – Euroflorist. Kender du mere tekst til bryllupskort?


Skriv til os i kommentarfeltet nederst på siden. Tekster og dikt til spesielle anledninger. Leter du etter sitater som bryllup eller ekteskap?


Disse sitatene kan for eksempel passe fint på et bryllupskort eller i en bryllupstale.

Hvorfor ikke glede brudeparet med en vakker blomsterhilsen? Se det fine utvalget hos Euroflorist. MEN når dere plukker med dere side for side herfra - er det hyggelig å bli linket tilbake til om dere legger det ute f. De handler om kærligheden mellem mennesker på godt og ondt.


Bryllups citater kan man altid bruge. Når nogen skal giftes, så giver de sit liv til et andet mennesker og ser sig selv danne et familie og blive gamle under samme tag. Stort utvalg og rask levering!


Dagsekker, Tursekker, Klatresekker. For menn, kvinner og barn! Klær og utstyr til nedsatte priser! Softshelljakker og mye mer! Fjellsko, Løpesko, Multisportsko.


Personlige invitasjoner og kunngjøringer som du kan dele den store nyheten. Hei hei kjære leser. I dag er det min tur til å inspirere litt. Juni er vel en klassisk bryllups måne og i den anledning har jeg laget en gaveeske. I stedet for å lage en firkantet eske har jeg denne gangen laget en hestesko.


Det lyder måske ikke så pænt, men for overskuelighedens skyld så holder vi lige fast i den opdeling igennem resten af artiklen. A gæster er de gæster, som bliver inviteret til at være med hele dagen og om aftenen til selve bryllupsfesten.

B gæster er de gæster, som “kun” bliver inviteret til vielsen og efterfølgende reception. Fredag var jeg på et kusinetreff og hadde med en liten gave til vertinnen, samt et kort. Jeg har fått bestillinger på bryllupskort, så da tok jeg fram litt fra den nye serien I Do fra Making Memories.


Sitter å prøver å oversette en invitasjon til engelsk, men får det ikke helt til. Er det noen der som er flinke på det? Save the date kort ,. Fikk ikke sølv til å passe inn med de andre fargene. På sidene har jeg stanset ut paneler med dies fra Papirdesign , og stemplet bryllupstekster fra Kort og Godt på to av dem.


De andre to er tenkt som skriveflater. Eldstejenta mi ble inviterti bursdag til ei jente i barnehagen, så da måtte jeg lage kort. Jenta mi fikk velge stempelmotiv, og falt for denne nydelig prinsessa fra Magnolia. Hun er malt med distress reinkere. Den bedste bryllupsgave er et gavekort til en session hos en parterapeut, hvor parret fra starten af kan lære Parforholdets Færdselsregler.


Det vil forhindre mange problemer i årene fremover – til forskel fra en ting, man har stående fremme i hjemmet. Mikael Hoffmann, par-terapeut. Fem gode grunde til at grine i parforholdet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg