fredag 18. januar 2019

Nesten usynlig strek på graviditetstest

Nå kan du bestille produkt fra Vitusapotek på nett. Stort utvalg med rask og enkel frakt! Bestill fra Vitusapotek på nett. Her kan du bestille klargjøring. Finn informasjon om din resept her!


Spesialkompetanse innen hudpleie. Din beste rådgiver på hud. Få konkurranser, tilbud og råd. Registrer deg i dag! Utvalg av graviditetstester hos Luxplus.


Gratis og rask levering, kjøp i dag! På begge er det en så godt som usynlig strek nr 2. Jeg kan skimte den i rett vinkel og rett lys. Jeg klarer så vidt å få frem streken på den ene på bilde tatt med mobil, men man må studere nøye for å se den, og den er ikke sterkere i virkeligheten heller. En graviditetstest sier kun én ting, og det er om hvorvidt urinen inneholder påviselige mengder med hCG eller ikke. Hvor sterk fargen på streken er, har liten betydning.


Generelt sett kan en svak strek tyde på at det er bare en liten mengde hCG i urinen, og en sterk strek kan tyde på at det er en større mengde hCG i urinen. Et positivt resultat – til og med en svak strek – på en graviditetstest betyr at du nesten helt sikkert er gravid. Fikk en veldig svak strek på graviditetstesten. Nesten usynlig på bilde, men jeg ser den.


Trenger hjelp til å tyde! Positiv eller negativ? Her hadde jeg bare en liten, nesten usynlig strek , men jaggu blei det tvillinger på oss!


Hvordan ser svak strek på graviditetstest ut? Alle graviditetstester er forskjellige, noen merker bruker rød farge, mens andre, som Clearblue, bruker en blå farge. Ved bruk av tester med rød farge, kan man få svak rosa strek på graviditetstest , mens en test med blå farge produserer en lyseblå strek.


I går kveld tok jeg en clear blue-test. Er jeg kansje gravi,eller ser jeg syner? Noen som har opplevd dette,,?


Det er det første resultatet som teller, og en strek er en strek ! Hadde det sånn nå med min test, den var svært tynn og nesten usynlig i dagene før mens. På selve dagen da jeg skulle blødd var den litt tydeligere, og ettter fire dager til veldig tydelig. Så det lønner seg å vente! Jeg trur nok du er gravi veldig tidlig!


Du kan velge å kjøpe de billige graviditetstestene i strimmel-utgave, eller stav-utgave hvis du ønsker en mer hygienisk test. Kjemiske reaksjoner i testen kan fortsette å reagere, selv etter avlesningstiden, og det kan føre til at man kan se en ekstra strek , eller at en strek forsvinner. Se avsnittet om Faktorer som kan påvirke resultatet på en graviditetstest Hvor raskt kan graviditetstesten vise et positivt resultat? Høy kvalitet og 9 nøyaktige med anonym og rask levering. Graviditetstest som er 9 sikker.


Diskret levering innen 1-virkedager. Er på dag (en dag over IKM) og har testet med strips fra babyplan. Jeg tror jeg kan skimte noe (skyggestrek?), men er sannelig ikke sikker, for den er veldig, veldig svak - nesten usynlig. Det var den siste testen jeg hadde. Nå vurderer jeg å dra på apoteket å kjøpe en Clearblue.


Syntes jeg kan skimte en strek på denne om jeg. Da kom det raskt opp en nesten usynlig rosa strek. Svak, nesten usynlig strek på rosa babyplantest. Hva Betyr en svak strek Nr to på graviditetstest ? Ganske sikker på at du er gravid.


Så veldig redd for å bli skuffa, blir nesten verre for hver. To dager etter jeg testet positivt, ble testen ganske mye svakere. Tredje dagen var streken på testen nesten usynlig. Fåtallet av testene er tatt på morgen urin, og på grunn av at jeg ikke hadde peil på syklusen min, kan jeg ikke merke testene med dpo. Denne tok jeg nå i dag.


Men i følge de mnd jeg hadde mensen før forrige svangerskap, så antar jeg at jeg skulle hatt mensen rundt 4-des.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg