fredag 25. januar 2019

Tiny trolls vinterdress

Vinterens viktigste klesplagg. Se vårt utvalg her! Du har ikke bestilt noe ennå! Lille Olle Bolle vinterdress er svært godt egnet for utendørslek både høst og vinter.


De skråstilte glidelåsene i front letter av- og påkledning, og man unngår ubehagelige punkt på mage og sarte knær når barnet leker på bakkenivå. Vi ønsker å kunne tilby en bredde på vår kolleksjon for å kunne dekke alles behov. Tiny Trolls of Norway har lagt vekt på å skape kvalitetsprodukter med et unikt design og funksjonelle løsninger. Jeg kjøpte vinterdress til toåringen og skalldress til femåringen.


Har ikke prøvd skalldressen enda, men var ute med vinterdressen i dag (hva gjør man ikke for at påkledningen skal gå smertefritt). Ganske vid fra magen og nedover. Nei ikke super billig. Men vet ikke om det er verdt det. Får vel kanskje andre kvalitersdresser for samme pris.


Gode vinterklær er med andre ord et must for oss nordmenn. For barna, som jo ikke gjerne vil la seg stoppe i uteleken av noen skarve titalls minusgrader, er dette naturligvis spesielt viktig. En god vinterdress for barn, for eksempel, er en klassiker her, akkurat som gode vintersko, vinterluer, votter og hansker er det! Bestill før fristen for julepost utgår. They have something for every outdoor occasion.


Eieren bak Tiny Trolls har over års erfaring innen barnehagedrift, og har med dette god erfaring med hvilke kvaliteter og egenskaper som kreves for å tilfredsstille de voksnes ogikke minst barnas behov til utendørsbekledning. Tiny trolls lille olle bolle vinterdress. Her finner du et stort utvalg sokker, strømpebukser og tøfler i masse nydelige farger. Create New Account. Klarer ikke å bestemme oss.


Hva hadde dere valgt til en aktiv åring? Hun er veldig fornøyd med klærne. De bor i Bergen og har virkelig fått testet hvor vanntett disse klærne er, og hun har ikke noe å utsette på det. De er enkle og kle av og på, og etter en hel høst og vinter i barnehage ser de heller ikke slitt ut.


Kattnakken som han fikk ny i fjor (veldig fornøyd med den. God å bevege seg i, og holder han varm og tørr.), fått ny Reimatec og Tiny Trolls i år. Spent på begge de to, da jeg bare hører bra om begge. Didrikson dresser, en Tiny Trolls og en Reimatec, så nok å velge i på han også. Regntøy og vinterdress er romslig i str.


Tiny trolls vinterdress

Norske Trolls vinterdress har alle de viktigste egenskapene som kreves av en dress som skal tåle den norske vinteren, nemlig å holde barnet varmt og tørt. Pusteevnen er bra, barnet blir ikke svett og eventuell fuktighet transporteres ut mellom det indre og ytre fôret. Velventilert vinterdress som er lett å ta av og på I dressens ermer er det en snølås i form av en bord som sitter passe hardt rundt håndleddet. Det er mulig å få inn en vott, men man kan også velge å ha votten utenpå borden, men innenfor ytterermet.


Også i de litt videre buksebena har det fungert bra å trekke dressen over skoene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg