fredag 18. januar 2019

Joha ull bambus

Bestill dameklær hos STYLEPIT. Fri frakt og dagers bytterett! Sesongens Nyheter hos STYLEPIT! Stort Salg fra Joha. Over 4merker hos STYLEPIT! Sjekk ut joha bambus ull. Gratis frakt ved kjøp over kr 800. Se vårt utvalg her. Ja, det tenkte du nesten ikke på. Joha trøye av ull og bambus.


Joha ull bambus

Først prøvde vi ull blandet med bomull - så ren ull. Deretter prøvde du med ull blandet med silke - genser, hvor det var mykt og fint. Vi i Småungene liker at man kan få så fine klær i kjempegod kvalitet til en ok pris. Ull fra joha er veldig gode på nettopp dette.


Med det silkemyke bambusstoffet på innsiden og ull utenpå, er du garantert varme og god absorbering av fuktighet. Bambus er spesielt gunstig for barn med sensitiv hud eller atopisk eksem. De lange , fine fibrene gjør hvert plagg mykt mot kroppen uten å klø. Om det er noen som virkelig kan levere holdbare og komfortable ullklær til babyen, er det danske Joha. Uncompromising quality The finest wool and sustainable production for years.


Joha ull bambus

Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Blå hel dress med fin mønster av vinterlandskap. Anvendelig dress, både som pysjamas eller som kosedress inne. Dressen lukkes med trykknapper helt ned.


Produsert med ull på yttersiden og myk økologisk bambus på innsiden, perfekt for følsom hud. Rosa cardigan i ull og bambus til Jente er laget i fargen Mauve Orch. Produktspesifikasjoner: - 1 merinoull på utsiden. Wool rich blend merket. De blir svette, kalde og løper konstant både inn og ut.


Joha ull bambus

Følg vaskeanvisningen på. Da er det viktig med plagg som beskytter og holder barnet akkurat passe varmt hele tiden. STYLEPIT har et stort utvalg av det barnet, uansett alder, trenger fra innerst til ytterst.


Med denne kombinasjonen er jakken myk og varmende for barnet, og barn med sensitiv hud kan forsatt benytte seg av merinoullens gode kvaliteter. Myk og deilig ullbalaklava med bambus på innsiden, perfekt for barn som kan reagere på ull. Ull er som kjent et meget behagelig materiale, som ikke klør men kjøler under varme sommerdager og varmer godt når vinterkulden setter inn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg