torsdag 24. januar 2019

Dinosaur kostyme barn

Karnevalsklær - CoolStuff. Kjøp på Norges gadgetmekka! Gode Priser og Lynrask Levering! Et utrolig stilig barnekostyme med en oppblåsbar grønn Tyrannosaurus Rex.


Det inneholder dinosauren og safarihatten, og er like morsomt å se på som å bruke!

Produktet kan ikke ha blitt brukt eller modifisert. Vi i Mye Moro har kostymer til barn i alle aldre. Vi har alt fra Disney-prinsesser til dinosaur kostymer. Det er altså mange spennende utkledning til barn og velge mellom, så du er garantert til å finne noe som lillegutten (eller lillejenten) kommer til å like. Tja, uansett formål, tema eller fest – om du ser etter halloweenkostyme barn eller halloweenkostyme dame eller mann – hos oss finner du et oppblåsbart karnevalskostyme som passer helt perfekt.


Det finnes imidlertid en ulempe med et oppblåsbart kostyme , og det er at det kan ta for stor plass. Plutselig står minstemann ute i stua i et Hulk- kostyme og bærer seg ad verre enn verst, eller så er det en liten Frost-prinsesse som danser forbi og inn på rommet sitt.

Dinosaur - kostyme til barn. Gigantisk utvalg barnekostymer. Vi har kostymer til halloween, karneval, bursdagfester og andre anledninger. Bredt utvalg utkledning til barn i alle aldre. Fakta om Piggyback T-Rex Barn.


Bli den kuleste på karnevalet – ri inn på en T-Rex! Ja, sånn ser det i hvert fall ut når du har på deg denne karnevalsdrakten for barn ! Alltid på Temashop. Finn kostymet til barnet. Finn best pris på kostyme til halloween og karneval. Helt detaljert hette med realistiske øyne.


Kostymer og Tilbehør til Barn og Voksen. Føtter er ikke lukket som vist på bildet. Fås i størrelsene large (10–år), X-large (12–år). Størrelse: large (10–år), X-large (12–år) Materiale: polyester Inkl.


De aller fleste kostymene her kommer i forskjellige størrelser.

Klikk deg inn på kostymet for å lese hvilke størrelser det kommer i, samt målene. Målene kan variere fra et kostyme til et annet, så les alltid størrelsesguiden for å være sikker! Her finner du også noe av vårt tilbehør som passer for barn. Dette er stedet for deg som vil gi barna dine det aller beste!


Vi i Minikids tilbyr kvalitetsprodukter til baby og barn på nett. Vi er ikke bare en barnebutikk eller en babybutikk, men også et sted der du kan finne inspirasjon når du skal innrede et babyrom eller er på utkikk etter interiør til barnerom. Enten du kommer til en drakt parti eller lage et kostyme for et barn , dinosaurer inspirere fargerike masker og en rekke unike former og uttrykk. Lage dine egne masker gir deg fleksibilitet til å tilpasse størrelse og form dem til dine preferanser.


I denne kategorien vil du finne utkledningsklær og kostymer til barn og voksen. Hos oss finner du parykker, prinsessekjoler, drakter, kostymer og mye mer. En høytid som er blitt like populær for barn som for voksne.


Derfor er vi glade over å kunne tilby både Halloween og karneval kostymer til både voksne, barn og hund! Legg virkeligheten igjen hjemme og tre inn i rollen utkledd i et kostyme som en prinsesse, ridder, zombie eller trollmann m.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg