torsdag 10. januar 2019

Søndagsåpent apotek sandefjord

Søndagsåpent apotek på Solsiden. Snakk med våre sterkt faglige medarbeidere. Farmasiet - Alltid åpent og lave priser på apotekvarer. Spar tid ved å handle enkelt og diskret på nett.


Rask leveranse og stort utvalg. Hælspore, urolige ben, fotsopp, hallux valgus, benhinnebetennelse?

Alt under ett tak, med. Har du spørsmål om bruk av legemidler, kom innom for en samtale. Forøvrig har vi byens største utvalg i homeopatiske preparater. Du finner oss i Andebu, på Pindsle og på Kilen. Sandefjord Helsepark.


Vi står fritt i forhold til de store apotekkjedene, og profilerer oss aktivt i forhold til idrett og helse. Nærmeste døgnåpne apotek er Jernbanetorget i. Hverdager -Lørdager -Spar Hverdager 08.

Få rabatt på ditt neste kjøp, meld deg på vårt nyhetsbrev i dag! Når du er registrert, vil du motta en rabattkode som gir deg rabatt på din neste bestilling. Bruk knappen for å finne de nærmest deg, eller søk i fritekst feltet.


Vi har apotek i hele Norge. Noen apotek har søndagsåpent med begrenset åpningstid. Vår kunnskap - din trygghet. Etter 1år blir det slutt på søndagsåpent apotek. Her har enda et apotek åpnet.


Fra parkering til promenade. Her kan du finne alle Apotek butikker i Tønsberg. For å få tilgang til butikkdetaljene (adresse, åpningstider, nettside og aktuelle tilbud), klikk på adressen eller butikkens navn.


Kjøp raskt og trygt fra vårt nettapotek og få gode råd og tips i forbindelse med sykdom og medisiner. Få varene tilsendt eller hent i et Boots apotek. Finn nærmeste apotek på apotek1. Kilen Apotek - år med tanke på helsa!


Denne helgen har vi fantastiske gode tilbud på noen av våre smaksfulle julegaver, tilbudet gjelder fredag-søndag, husk at vi har søndagsåpent kl. Tilbud fra Apotek i Vestskogen-brosjyren. Hjelpemidler som kan kjøpes.

Enkle hjelpemidler som gripetang, strømpepåtrekker og lignende andre kan du kjøpe på apotek eller i spesialforretninger. Fire daglige avganger mellom Norge og Sverige. Husk at du handler til taxfree-priser om bord.


Bruk nedtrekksmenyen for å vise for eksempel alle kommunens sykehjem eller barneskoler i kartet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg