tirsdag 15. januar 2019

Pro flyer trampoline

Prøv våre brukervennlige designverktøy eller velg en av våre tusenvis av maler. Trenger du flyvebladene dine raskt? Vår bestselgende trampoline - med ben og en diameter på meter. Leveres komplett med sikkerhetsnett, polstring over fjærene og trampolineduk.


Pro flyer trampoline

Samtidig må man tenke langsiktig hvis man har tenkt til å beholde trampolinen i flere år, og allerede ved 4-års alder oppleves en trampoline på meter ikke lenger som spesielt treg. En trampoline på meter i diameter er på grunn av størrelsen dessuten mindre egnet for at to stykker kan hoppe på den samtidig. Pro Flyer Spacebounce er topp-modellen av våre trampoliner med rundt design.


Stor og stabil trampoline med super sprett. Beskyttelsesnettet er høyere enn hos de fleste konkurrentene. Loven om tyngekraften er klar til å bli utfordret, og med våre Xtreme Pro Edition og Pro Edition trampolinepakker gjør du akkurat det.


Pro flyer trampoline

Stabil trampoline med ben og en diameter på meter. Trampoliner av beste kvalitet til lave priser! Her får man samme sprett-kapasitet som på de vanlige modellene, men samtidig en stilren trampoline ikke tar så mye oppmerksomhet fra hagen. Gjerne les vår kjøpsguide med tips og råd som hjelper deg å finne rett trampoline for deg og din familie.


Før du kjøper en trampoline til flere tusen kroner, kan det være en fordel å forsikre deg om du ikke kjøper katta i sekken. Sveriges Tekniska Forskningsinstitut testet i fjor kvaliteten, sikkerheten og monteringen av ulike modeller fra nesten like mange leverandører. Det var en Jumpking. Flere modeller tilgjengelige.


Hos oss finner du verktøy, redskaper og dekorasjoner til hjem og hage, samt mye mer. Gjør som tusenvis av andre, sammenlign priser før du kjøper! For barna er det lite som overgår den morsomme leken som kiler i magen, som du får når du hopper og gjør nye triks på trampolinen.


Og det er lite som slår gleden ved å ha denne leken i sin egen hage med en trampoline av høy kvalitet som våre Pro Edition trampoliner med ekstra sprett. I vår butikk i Lier, mellom Drammen og Oslo, kan du teste tredemøller, crosstrainere og andre treningsapparater vi har i vår nettbutikk. Erfarin med trampoline fra OBS? AnonymBruker AnonymBruker.


Pro flyer trampoline

Denne tøffe trampolinen fra insportline er kjempe lett å sette opp, og er raskt klar til bruk. Dersom du liker å trikse med saltoer og liknende, er denne størrelsen fin til deg. Høye hopp til lav pris! Stor trampoline med hoppevennlig og UV-bestandig polypropenmatte, fire stabile ben, stk.


Kantbeskyttelsen består av polyetenkledd EPE-skum (mm tykt). Fotstativ, stolper, stige og fjærer er laget i galvanisert stål. Rammemål: Øx mm. En anelse mindre trampoline med stabil ramme og en slitesterk, UV-bestandig polypropenmatte som gir god sprett.


Derfor er det noen ting du bør tenke på før du drar til butikken og slenger pengene på disken. Vi har snakket med seniorrådgiver Sverre Limtun i Direktorat for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB) og bedt om noen gode tips.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg