fredag 25. januar 2019

Retro klær barn

Vi er utrolig stolte over å lansere en samarbeidskolleksjon med tre fantastiske baseplagg med det norske merket Julie Josephine fredag 13. Retro X Julie Josephine! Epla er et nettsted for kjøp og salg av håndlagde og andre unike ting! Gratis frakt og returer på utvalgte bestillinger.


Nike behandler informasjon om ditt besøk ved bruk av informasjonskapsler (cookies) til å forbedre hjemmesidens yteevne, fremme delinger på sosiale medier og ved å tilby markedsføring skreddersydd etter dine interesser.

Gullkorn Design - Komfortable barn leker best. Velkommen til en butikk med unikt, håndlaget barnetøy produsert i Norge. Barneklær i alderen mnd. Vi designer og produserer klær av nye og vintage materialer i små serier og helst naturmaterialer.


Vi har også designet stikkemodeller og symønstre. Vi fører flotte bomulsstoffer fra Liberty of London og fra norske Solberg. Hos Zalando finner du et bredt utvalg av klær for barn i alle aldre, fra den lille nyfødte til den trendbevisste tenåringen.

Da barn er ute i all slags vær stilles det en del krav til klærne når det gjelder kvalitet og funksjonalitet, men dette betyr selvfølgelig ikke at barneklær trenger å være kjedelig. Vi har klær fra flere av verdens ledende varemerker, og noen av disse finner du eksklusivt hos oss! Vårt mål er å bli størst i Norden på mote for barn og ungdom.


Se nettbutikken for gode tilbud og sortiment. Klær for hverdag og fest. Varme og vindtette plagg i fleece. Alltid stort og oppdatert utvalg. Kjøp klær på postordre eller nett.


På Boozt finner du over 6merker. Noen som vet hvor man kan få kjøpt retro klær til barn. Jeg mener ikke Katvig osv som har retro mønster i klærne men virkelige retroklær. Jeg liker nøytrale plagg til barn , og ofte betyr det at jeg gjerne må ty til såkalte retro eller nostalgiske klær. Old-school sneakers og futuristiske t-skjorter er en måte å gjøre retro på i dag, og er mye å se på festivaler.


Disse informasjonskapslene er nødvendig for nettsidens grunnleggende funksjoner og er derfor alltid aktiverte. Dette inkluderer informasjonskapsler som gjør at du blir husket når du utforsker nettsiden innenfor én enkelt økt eller, hvis du ber om det, fra økt til økt. Se sesongens barneklær og sko.

Både utstyr og klær er viktig når man står på ski eller snowboard. Hos XXL har vi et stort utvalg av ski-og snowboardklær til barn , junior, dame og herre til lave priser. Hos oss finner du jakker, bukser, hansker, votter og luer fra kjente merkevarer som Bergans, Burton og Helly Hansen m. Pyret har klær til barn , fra nyfødt og baby til barnehage- og skolealder. God design og praktiske funksjoner gjør at plaggene fungerer like bra til fartsfylt lek utendørs som til fest. Med 1 slitesterk bomull i hele kolleksjonen, lager vi klær till baby og barn , men også klær till den nyfødt familiemedlemmet.


Her finner du størrelsesinformasjon for barn. Målene er oppgitt i centimeter. Mål der bysten er størst. Midjemål, der midjens er smalest. Stussvidde, der baken er bredest.


Innerbenlengde, måles fra øverst i skrittet til gulvet. Alle mål skal være i cm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg