onsdag 23. januar 2019

Bestille kake rema 1000 oslo

Enkel online bestilling. Reserver ditt Hotell i Oslo online. Super bilferie i Oslo med halvpensjon. Få levert på døren eller hent selv. Kakebestilling har aldri vært enklere!

Bestill kake på nett fra 3bakerier i Norge. Hva er vel bedre enn en saftig kake ? Det må i så tilfelle være FLERE saftige kaker :) Og er det kaker du trenger , er du kommet til rett sted! Her er det bare fantasien som setter grenser. Sjokoladebaserte, nøtter, frukt, bær og krem, finn din favoritt. Rask og enkel bestilling - Samme gode kaken som hos bakeren - Rimligere pris ved henting hos oss.


Se vårt utvalg av deilige kaker under.

Alle kakene bakes og leveres fra Tor Sevaldsen. Søk Handlelapp Lukk lappen. Våre bakerier forsyner hver dag butikker over hele landet med ferske brø boller og rundstykker. Vår ambisjon er å tilby det beste innen brød- og bakervarer til norske forbrukere, uten at det koster mer. Du skal alltid finne noe.


Skreddersy en kake med personlig tekst og bilde. Hvis du ønsker kan kaken skreddersys etter dine ønsker, for på Kakemakeren. Gjelder bløtkake, barsipankake, fotballbane-sjokoladekake og sjokoladekake). Lag din egen, eller bestill en ferdig kake.


Et perfekt selskap starter med en perfekt kake. Vi tar oss av bakingen, så du kan konsentrere deg om å nyte den store dagen. Vi baker et stort utvalg fristende kaker ! Sett sammen din egen variant eller velg blant våre bestselgere.


Nå kan du bestille kake gjennom Cake it easy og hente h. Design din kake og få levert på døren eller hent selv.

Handlelappen vil ikke fungre fordi nettleseren din støtter ikke nødvendige funksjoner, eller benyttes i privat-modus. Det er fullt mulig å velge en kake som passer perfekt for anledningen og hente den i butikken. Sortimentet varierer noe fra sted til ste forteller Jensløkken. Til festbordet velger man gjerne store kaker. Lite sier anledning som en stor og flott marsipankake.


Uansett om det er bryllup, dåp, bursdag eller kun feiring av hverdagen så gjør det seg med en pent pyntet kake midt på bordet. Vi lager alt fra den klassiske valnøttkaken til bringebærkake med ferske bær. Her kan du bestille kaker for henting på et utleveringssted nær deg. Fyll inn feltene i skjemaet og trykk på send.


Du kan gjerne bestille flere kaker samtidig. Svarer du ja, fikser vi kaka. Vi har lang erfaring med å lage store, små, prangende og minimalistiske bryllupskaker. Ta en prat med oss for å finne den perfekte kaken for dere! Våre bakerier har et stort utvalg av fristende bakervarer.


Du finner oss i Oslo , Bærum, Drammen, Strømmen og Hønefoss.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg