tirsdag 8. januar 2019

Emmaljunga edge duo sittedel

Velg mellom ulike understell. Håndtaket er av teleskop-typen, og passer fint om det er høydeforskjell mellom dem som skal trille vognen. Praktisk innebygd myggnetting!


Og stor bagdel med god plass! Minus for at den er litt tung å legge sammen, tar stor plass i bilen, bremsen er hard og bråker og er plassert veldig nærme oppbevaringsdelen under vogna! Liggedelen til baby er romslig med god plass til vinterpose.

Rask levering og dagers returrett. Opptjen BonusCash på over 7brands! Stort utvalg av parfymer, sminke, hårpleie, ansiktspleie, dusjsåpe og mye mer! Se hundrevis av barnevogner og finn den som passer for dere. Her finner du søskenvogn, kombivogn, paraplytrille, joggevogn og mye mer.


Populære merkevarer. Kjente merkevarer i høy kvalitet og i alle prisklasser. Var utrolig grei å trille i vinter, kom seg fram overalt selv om det var snø og is.


Ulempen er som du sier at den tar stor plass og er upraktisk å pakke inn i bilen, og det er ikke noen kjøpesentervogn.

Bugaboo har jeg ingen erfaring med. Babyhouse er en barne og baby butikk. De har brukt vogna i gjennomsnittlig år og måneder.


Totalkarakteren for vogna ender på en soleklar femmer på terningen. Hadde på forhånd Stokke som favoritt. Liker også at sittedelen kan brukes i en lenger periode enn Stokkes sittedel. TA KONTAKT MED OSS FØR BESTILLING AV EMMALJUNGA ! Selv om varen er på vår nettbutikk betyr det IKKE at varen er på lager.


Testperioden er derfor ikke den lengste, men likevel har jeg da fått dannet meg et bilde. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser på Rubrikk. Norges største barneutstyrskjede med over butikker. Vi har fokus på service og sikkerhet.


Edge Duo er en smule lenger. Prisen inkluderer understel. Sitte delen kan legges helt ned. Myggnetting i begge. Vognen er en klassisk og elegant vogn. Emmaljunga edge duo vogn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg