fredag 11. januar 2019

Sengekant sprinkelseng jysk

Se utvalget vårt av sprinkelsenger her. Sprinkelsengene tilpasses barn i vekst. Ny katalog - mange nyheter! Sjekk ut den nye katalogen her. Få varene levert hjem.


Babyutstyr finner du hos Sprell! Lynrask levering - stort utvalg. Kjøp sprinkelseng hos trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg! Vi har alt fra baby og opp til eldre barn.


VINN ET GAVEKORT PÅ 3. Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen. Du får også direkte tilgang til nyheter, inspirasjon og konkurranser. Du er automatisk med i den månedlige trekningen av et JYSK -gavekort på 3. Få optimal støtte og komfort med en regulerbar seng. Regulerbar senger består av en ramme med en madrass og en overmadrass som gir deg mulighet til å finne den optimale sitte-, hvile- og soveposisjonen.


Våre sprinkelsenger har justerbar bunn slik at sengebunnen kan brukes i to høyder. Så snart babyen begynner å sitte selv, må du plassere sengebunnen i laveste posisjon. Det avgrensede sovemiljøet i ei sprinkelseng hjelper babyen med å føle seg trygg og beskyttet. I sortimentet til IKEA finner du både tradisjonelle og moderne. En lekker sengekant som passer sprinkelsenger i standardmål 120x60cm.


Denne sengekanten er 5cm tykk, og har et herlig moderne design. Drøm deg bort i lekre sengesett. Komfort og design er svært viktig når vi skal velge sengetøy. Noen liker tykke og varme sengesett, mens andre foretrekker tynne og glatte. Sengekantbeskyttere på sprinkelseng.


JYSK har alltid gode priser til deg på alt til boligen – gå på oppdagelse i sortimentet vårt, og se alle de gode kjøpene i dag. God design - lynrask levering. En god start på livet med en god sprinkelseng Etter hva som kanskje kan virke som bare en liten, liten stun er de små barna klare for å sove i sin egen seng. Kanskje går ferden fra foreldresengen først til en krybbe eller lignende, men før eller siden, er det sprinkelsengen som gjelder.


Med en myk sengekant på innsiden av sprinkelsengen, slipper barnet ditt å slå seg mot sprinklene eller bli sittende fast mellom dem. Lett å vaske, maskinvask 40°C. En myk sengekant fra Minitude.


Den har et trekk i myk polyester, og er fylt med polyuretan. Søte volangdetaljer pryder denne praktiske sengekanten, som beskytter barnet ditt fra sengens harde kanter, og forhindrer at armer og bein blir sittende fast mellom sprinklene i sprinkelsengen. Men faktum, spisestue med kjøkken er nødvendig del av et Hus.


Det er en smule forvirrende at Done By Deer sprinkelseng finnes i to forskjellige størrelser. Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år. I Norge er Landsforeningen uventet barnedød (LUB) enige med de amerikanske forskerne, og mener sprinkelsengbeskyttere bør forbys.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg