fredag 25. januar 2019

Kinderegg kake mat fra bunnen

Kakebunn: egg dl sukker 5g smør ts bakepulver ts vaniljesukker ss bakekakao dl crème fraiche (ikke lett) dl hvetemel Smelt smøret i en gryte. Pisk eggedosis av egg og sukker. Ha så i smøret, crème fraiche og alt det tørre.


Noen fnugg salt plater gelatin dl vann 1g lys kokesjokolade 1g mørk kokesjokolade ss smør. Idag fyller minstejenta mi år og hun ønsket seg kinderegg -cupcakes. Hun ønsket de skulle være sånn og slik så da måtte jeg komponere min egen oppskrift.

Dra geleen til side og la den halvstivne. Ta kaken ut av kjøleskapet og legg på bær på toppen. Bruk en skei og dra forsiktig utover. Sett kaken tilbake i kjøleskapet så geleen får stivne.


Når geleen har stivnet så fyll kremen i en kakesprøyte. Lag kremdotter rundt hele kaken og oppe på kanten. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede.


Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Mat laget fra bunnen av, hjemmelaget er ikke saus på boks eller pose, men hjemmelaget. Butterdeig kan brukes til så mangt, både kaker og salte kreasjoner. Smågodtposene som er så store at det krever 1gram godteri bare å fylle bunnen på posen. Kinderegg og happy-meal fra hamburgerkjeden Mc Donalds er. Vi er en gruppe mennesker med stor lidenskap for og kunnskap om det å lage mat - og drikke fra bunnen av.


Vi har som mål å lage Norges beste mat - og drikkemagasin på nett. Vi er blant annet flere Norgesmestere og matinteresserte med mye spisskompetanse. Løsne kaka fra bunnen med en kniv og sett kaken på et kakefat. Jeg fjerner øverste delen med en supertynn skjærefjøl i mykplast som jeg syns er genial til slikt.


Ha på et tykt lag sjokoladekrem på nederste delen. Dette er en go fyldig kake hvor den friske mascarponekremen danner en perfekt balanse med den tunge mokkakremen. Oppskriften gir en liten kake på centimeter.


Reply Den saftigste sjokoladekaken i langpanne - Mat På Bordet 25. Basert på en oppskrift fra Nigel Slater laget jeg en like saftig sjokoladekake for en bursdag. Vi baker kaker og bakverk fra bunnen av, på de beste, mest naturlige råvarer, og lar oss inspirere av sesongens årstider. En bløtkake smaker like godt til 17. Vår kake er bakt med norske egg, og det luftige sukkerbrødet er fylt med et syrlig jordbærsyltetøy, pisket krem, banan og valnøtter.


Her er oppskrift på en frossen ostekake laget med kremost og kremfløte og pyntet med friske bær.

Husk å beregne minst fire timer for kaken å stå i fryseren før servering. Her finner du oppskrifter på lekre og fristende kaker , som alle vil elske. Det finnes alltids en anledning til å bake en kake.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg