torsdag 24. januar 2019

Danskebåten aldersgrense

Aldersgrense på danskebåten. Med ujevne mellomrom får vi henvendelser fra våre brukere om aldersgrensen på danskebåtene. Så nedenfor har vi laget en oppsummering for de største rederienes aldersgrenser, og lenker rett til de aktuelle rutene.


Reglene nedenfor gjelder når reisen foretas som cruise, det vil si tur-retur med samme båt. På øvrige reiser med danskebåten , som f. Legitimasjon vil bli krevd forevist. Les mer om ruten danskebåten Larvik-Hirtshals og Kristiansand-Hirtshals.


For båtreiser (transport) skal det være minst én foresatt per barn eller ungdommer under aldersgrensen. For cruise og dagsturer skal det være minst én foresatt per barn eller ungdommer under aldersgrensen. Endelig ferdig med tastatur platen! Det tok sin ti men det var verdt det.


Synes det blei ganske bra. Mangler en skru, så må kjøpe på mandag. Neste steg blir å feste alt nedi kabinettet, og festing av skjerm når jeg får kjøpt den vinkelen jeg trenger på mandag. Jeg skal reise med danskebåten snart - et sånt minicruise bare opp og ned til hirtshals.


Hei, jeg og noen venner hadde tenkt oss en helgetur på danskebåten. Foresatt for ungdom over år må være fylt år. Disse varierer på de forskjellige rutene og kan være alt fra til år. Er ikke det helt latterlig?


Danskebåten aldersgrense

Hvis poenget med års aldersgrense er å sile ut bråket. Her er det litt ulik praksis. København med samme båt. Man må minst ha fylt år for å bli servert alkohol ombor men mange har også 21-årsgrense. Du får sjekke opp dette med selskapet du skal reise med.


Oppfordringen i overskriften er vel unødvendig - de fleste nordmenn på Danmarkstur husker å gjøre noen gode handler i taxfreebutikken. På danskebåten mellom Larvik og Hirshals er det en stor butikk med godt utvalg i drikkevarer, tobakk, sjokolade og selvfølgelig parfyme o. I Norge har vi som kjent 18-års aldersgrense for kjøp av øl i butikken - og eller 20-årsgrense for kjøp av alkoholvarer på Vinmonopolet. I Sverige er det også 18-årsgrense for kjøp av alkohol i butikken - men der er det faktisk 20-årsgrense for kjøp av all alkohol på Systembolaget (altså svenskenes svar på Vinmonopolet). Tråden er ryddet iht KGs regler.


Har hørt mye om forskjellige aldersgrenser. Noen sier 1 noen sier med en gang båten begynner kjøre til danmark, noen sier og noen sier av det jeg har lest. I de fleste land er alderen satt til eller år, men det finnes unntak. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne levere våre elektroniske tjenester.


Du må være registrert og logget inn for å kunne legge ut innlegg på freak. Lov å ta med seg alkohol kjøpt lovlig i Danmark inn i Norge? Barnas båt - aktiviteter for barn! Båten forvandles til et eventyr av pirater, teater, musikk, aktiviteter, show, oppgaver og mye mer.


Utenlandsk fjernsyn framstilte Norge og nordmenn som noe eksotisk, vakkert og vellykket under OL på Lillehammer. I dette programmet jakter Øystein Sunde og Halvdan Sivertsen på den sanne folkesjela. Finner de igjen OL-ånden om bord på danskerbåten, mon tro? Ved Torbjørn Morvik. Bytt ut deltagerne i Love Island med castingen i Danskebåten med en nedre aldersgrense på år, og jeg skal vurdere å se på.


Det står på colorline at alle avganger kl 16. I USA, som i Norge, skiller man mellom 1) aldersgrense for å kjøpe alkohol og 2) aldersgrense for å konsumere. Når det gjelder punkt 2), varierer dette fra stat til stat.


Danskebåten aldersgrense

Unn deg et 2-døgns Cruise med Color Line Cruises. Vi har ikke oversikten over de ulike statene når det gjelder punkt 2). Restauranter for enhver smak, shopping til taxfreepriser, show, spa, lekre lugarer – alt på ett sted.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg