tirsdag 29. januar 2019

Smøre magen gravid

Den er ordentlig fet, så den funker nok uansett godt på kløe, som fort kommer naturlig når huden strekkes. Syns også det er praktisk at jeg slipper å smøre den med hendene, fordi jeg fort da ikke ville gidde. Det føles av en eller annen grunn mye raskere og mer praktisk å bare dra hele stiften over magen. Jeg er nok ikke den som er mest disponert for strekkmerker.


De få jeg har, fikk jeg lenge før jeg fikk barn.

Likevel har jeg vært opptatt av å smøre meg med oljer både i mitt første svangerskap og nå som jeg er gravid igjen. Det gjør at huden min føles myk og spenstig, og at den ikke klør eller er tørr mens magen vokser. Smøre magen - hva er favoritten?


Likte godt at den var så enkel og grei å smøre på. Forslag til hva en kan gjøre når en klør på magen ? Prøvd å smøre magen inn med både olje og krem. Hjelper lite gravid uke 24.

Kommet såpass langt hvor jeg vurderer å smøre inn magen med krem eller olje. Hvor stor er egentlig verdien av å smøre seg med olje i mellomkjøttet under svangerskapet? Minsker jeg sjansen for å revne mye? Og er det i tilfelle hvetekimolje som er det beste?


Jeg har lest utrolig mye om å være gravid , men lite om dette temaet, som jeg tror betyr veldig mye for alle gravide. Menstruasjonslignende smerter eller uspesifikke magesmerter rett over lysken er vanlig i svangerskapet. Noen får smerter midt i eller øverst oppe i magen. Slike smerter er ufarlige og blant de vanligste plagene i svangerskapet.


Heldigvis er det helt normalt å bli utsatt for enkelte smerter og plager som gravid - det gjelder å vite hvilke av de som gir grunn til bekymring, og hva du kan ta med slående ro. Mange bekymrer seg for diverse smerter i magen , alt fra ømhet, sårhet på helt konkrete steder til mer smerteopplevelser. Disse smertene eller plagene er. Som regel sjekkes blødninger med ultralyd for å finne årsaken.


Det er ikke alltid at gravide blir henvist til ultralyd for små blødninger som antas å være ufarlige. Er du mer enn uker gravid , og blør mer enn bare spotting (rosa på papiret eller en liten dråpe i trusa), skal du alltid ta kontakt med fødestedet. Har blitt mye flinkere til å smøre inn magen den siste tiden, for å gi masse ekstra fukt og unngå kløe. Du kan forresten lese mine beste tips for gravide i denne artikkelen (annonsørinnhold) ️.

Vektøkning: – kg! Navle – inn eller ut? Ettersom jeg alltid har hatt innover-navle, synes jeg et er ganske rart. Kvalme og oppkast hos gravide. En vanligere årsak til smerter tidlig i graviditeten er en spontanabort.


Spontanabort er et naturlig tap av graviditet før 20. Tidlig spontanabort er svært vanlig. Men en får vel bare smøre seg med tålmodighet og håpe den kommende uken går fort. Ubeleilig å være utålmodig i denne tiden. Tripleto, Becky87: Hvor tidlig har dere kjent noe?


Har et barn (år) fra før av, men husker ikke sånne detaljer fra da jeg var gravid den gangen, det begynner jo å bli en stund siden. Når begynnte magen deres å vises? Ikke for andre, men når såg du selv at du var gravid ? Og hvilken kroppsfasong har du?


Når det gjelder strekkmerker har jeg ikke sett snurten av det, har bare brukt vanlig body lotion noen dager uavhengig av om jeg har vært gravid eller ikke. Om spesialkremer virker? Der kunne man kanskje eksperimentere med å konsekvent smøre ene siden av magen og sammenligne etter fødselen, men hvem gidder vel det? Lykke til i alle fall!


Ved ønske om å bli gravid eller mistanke om at man er det, dukker det som regel opp en del spørsmål hos de fleste av oss. I fagsakene under prøver vi å svare på det de fleste lurer mest på i perioden før og under graviditeten. Kløe på magen – Når magen vokser i uke og fremover så strammes huden over magen.


Dette kan gjøre at det klør en hel del, og å klø seg gjør det bare vondt verre. Ta tak i problemet på en kreativmåte å se på det som en mulighet for å inkludere partneren din, be partneren din smøre inn magen din med fuktighetsgivende krem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg