fredag 11. januar 2019

Strandhåndkle med navn

Strandhåndkle med navn

Lag ditt eget håndkle med ditt eget bilde, motiv og tekst. Vi tilbyr et bredt spekter av forskjellige produkter. Om du savner noen farger, se strandhåndkle i vår nye frottéserie: Et stort herlig strandhåndkle. Perfekt som ledsager på stranden både her hjemme og på ferie.


Strandhåndkle med navn

Et håndkle er et håndkle, men brodert med navn blir det en helt personlig gave. En gave som garantert alltid vil bli husket i år etter år. Du finner opp til ulike fantastiske farger, og mange forskjellige størrelser. Vidunderlig frotté å tørke seg med ! Herlig kvalitet som du kommer til å elske, og som du gjerne vil ha flere av. Vi broderer dine navn - det blir både personlig og flott.


Pass på og kjøp personlige håndklær til hele familien. Dette er en samling av ekstraordinær mykhet og luftighet. Glatte håndklær, som kan brukes til brodering med en firmalogo, kan være en perfekt gave og ledsaget under sport. Oppgi navn som du ønsker brodert på håndklær under Ordrenotater ved fylling av fraktdetaljer. Det er tillat med kun bokstaver per håndkle.


Enten du skal på stranden i løpet av den norske sommeren, eller om du har funnet sommeren et annet sted når den er over i Norge, gjelder det å ha med seg et skikkelig strandhåndkle. Hos Princess finner du et stort utvalg av strandhåndklær i ulike farger, størrelser og mønstre. Gjør håndklærne til en del av innredningen.


I det store vårt finner du håndduker i alle regnbuens farger og håndklær med vakre detaljer som hamam-håndklær. Ta godt vare på hånddukene dine så sparer du lommeboken og miljøet. Med håndklær og badekåper i mykt stoff og med artige motiver blir disse daglige gjøremålene litt artigere.


Princess er medlem i Initiativ for Etisk Handel og med Miljøfyrtårn-merking viser at produktene som leveres er laget både med tanke på etiske hensyn og miljøhensyn, slik som for eksempel håndklær i økologisk bomull. Alt levert med broderte navn ! Vi vet akkurat hvordan du har det. Håndklær, toalettvesker, badekåper, pledd og luer. Dette strandhåndkleet kombinerer nyttighet med fornøyelse ved at den både fungerer som et vanlig strandhåndkle , men også som en skikkelig dartskive. Du får med baller som du kan bruke for å spille en helt ny dartvariant.


Ballene er belagt med velcro for å lettere feste seg på håndkleet. Ta med håndkleet på stranden Har du planer om å ta en tur på stranden og trenger et strandhåndkle ? IKEA har myke og absorberende frottéhåndkle som vil holde store og små tørre og varme etter en lang dag med bading, siden strandhåndkleene er perfekt størrelse til å ligge og nyte deilige late dager. Håndkærene tar minimalt plass, er meget lette og tørker lynraskt. Badehåndklær Våre badehåndklær og standhåndklær er ekstra store håndklær som er myke og deilige mot huden. Enten du skal ha det med på stranden eller bare vil ha et ekstra stort håndkle som du kan surre deg inn i etter dusjen, finner du det her!


Strandhåndkle med navn

Fri frakt over 49- til Postens nærmeste utleveringssted. Hamamkvalitet uten frotté heter peshtemal, og er navnet på de tradisjonelle håndklærne som benyttes i tyrkiske bad (Hamam). Peshtemal-stoffet er laget av 1 bomull, og veves på tradisjonelle tyrkiske vevstoler. Håndkleet er ekstra mykt og absorberende - og tørker raskt. Hos oss finner du både babyhåndkle, barnehåndkle og søte hettehåndkle til barn.


Kjøp et mykt og deilig håndkle til barnet ditt i nettbutikken. Produktkunnskap - det er inkludert i prisen. Vi kan ikke gå god for alle produktene i vårt sortiment, men vi jobber med rutiner for å sjekke produkt for produkt og innhenter dokumentasjon.


Må vi finne alternativer så fikser vi jo selvsagt det! Vi gleder oss til å høre fra deg og er klar til å ta gode valg sammen med deg og din bedrift. Vårt juridiske navn er fortsatt: Melings AS - org. Firmagavehuset Melings er en solid firmagaveleverandør og grafisk produksjonsbedrift i Stavanger.


Vi leverer gaver og profileringsartikler til bedrifter og organisasjoner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg