fredag 1. april 2016

Utflod gravid uke 1

I den perioden du forsøker å bli gravid er det garantert plutselig barnevogner og gravide mager som fanger opp oppmerksomheten din. Tegn på graviditet man kan ha i uke , og 3. En kvinne er ikke gravid før hun går inn i sin andre uke av svangerskapet. Og når man så er gravid , så vil den variere i mengde og konsistens gjennom hele graviditeten. Alt fra tynn og fargeløs til tykk og gul er helt normalt.


Noen merker også eggløsningen sin på utflodens seigere konsistens.

Blødning og svangerskap hører ikke sammen. Blør du, skal du alltid ta det på alvor. Svangerskapslengde og mengden blødning må vurderes. Småblødninger i form av litt rosa på papiret når du tørker deg, eller en liten dråpe i trusa, er vanlige og som regel ufarlige. Den kan gjerne bli litt tykkere og seigere enn når man ikke er gravid.


Er utfloden økt og illeluktende ved graviditet, eller om fargen endres til brun, grønn, rosa eller gul, bør du ta det opp med jordmoren eller legen din. KJENNER DU DEG IGJEN? Mange av de følgende tegnene kan være symptomer på helt andre ting.

Det er vanlig å ha økt utflod i svangerskapet. Under graviditeten øker blodsirkulasjonen til skjedeslimhinnen, livmorhalsen og livmoren, cellene vokser i raskere tempo og avstøtes i større grad enn hos ikke-gravide kvinner. Det blir derfor mer utflod , og den vil hos mange endre både lukt, farge og konsistens. Jeg er nå gravid for første gang og er kommet til uke 8. Det som bekymrer meg er at når jeg var på toalettet i går kveld kom det dryppende dråper fra skjeden som var brun. Når jeg tørket meg etterpå var det også en lysebrun væske på papiret.


Jeg har ikke hatt noen blødning med friskt blod. Denne brunaktige væsken kommer også i dag. Hadde da utflod , stikninger i siden og ømme bryster. Også blødde jeg når jeg pussa tenna. Tenkte ikke så mye over det da, for legen hadde sagt jeg ikke var gravid , men stussa litt på det at jeg blødde i tannkjøttet husker jeg, Tror dette var ca en uke etter el, men noe usikkert ettersom det hadde vært noe kluss i syklusen.


Uke regnes fra første dag av siste menstruasjon. Man tar utgangspunkt i en normal gjennomsnittssyklus på dager. Har du kortere eller lengre syklus, vil dette påvirke graviditetens lengde, så når du skal regne ut terminen din må du plusse på ekstra dager om du har lengre syklus, eller trekke fra om du har kortere syklus. Mange forveksler også tegn på at det faktisk er menstruasjonen som kommer og ikke at man er gravid. Billig, sikker og rask graviditetstest.


Kjøp nå, test deg hjemme. Pga dette trodde ikke jeg at jeg kunne være gravid , men tok test i uke som ble positiv.

Har fremdeles litt brun utflod , men veldig lys brun, men har hørt at dette er veldig vanlig. Alle graviditeter er forskjellige så jeg orker ikke bekymre meg så alt for mye. Følg graviditeten uke for uke. Få gode tips til dere som skal bli foreldre hver uke i svangerskapet. Så det kan faktisk være at den utfloden var EL.


Da jeg var på UL så ble jeg satt tilbake dager, så det kan stemme det. Var 1prosent sikker på at det hadde gått galt, men heldigvis var alt i skjønneste orden. I dag er jeg akkurat ferdig med uke og i går kveld kom det brun utflod. Ble naturlig nok litt bekymret, men snakket med en jordmor og en venninne som nettopp har født og ble litt beroliget. Det fortsatte i dag morges, men det har ikke kommet noe særlig mer si.


Pleie og vask av underlivet må gjøres skånsomt for ikke å irritere slimhinnene unødig. Les også: GRAVID UKE 21. Normalfloraen i skjeden og rundt skjedeåpningen består av en rekke bakterier og mikroorganismer som lever i balanse med hverandre.


Noen er melkesyreproduserende og miljøet trives ved lav pH. Starta med brun utflod når jeg mista i uke forrige gang også. Tok det derfor for gitt at jeg hadde mista i uke denne gangen når jeg fikk brun utflod rett før nyttår. UL viste derimot et bankende hjerte og den brune utfloden forsvant etter noen dager. De på sykehuset sa det var et godt tegn at det var gammelt blod og ikke friskt.


Våknet i natt og trodde jeg tisset på meg. Da var det kommet brunt grumsete utflod , og det kom litt mer da jeg gikk på do og tørket meg. Ikke kommet noe mer, men så antydning da jeg tørket meg på do i sted. Er nå livredd for å miste. Har vært på tidlig ultralyd i uke og var til.


Utflod overalt her. Jeg hadde dessverre allerede overproduksjon av det, så jeg føler jeg nesten drukner noen ganger. På flyet fra USA til Oslo måtte jeg bare ta av meg trusen og kaste den på do ;p den var heldigvis så godt brukt at den forsåvidt sang på sitt miste vers, så jeg hadde ikke problemer med å kvitte meg med den.


Vi har samlet noen av de faktaene som fascinerer, forundrer og forbløffer oss mest.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg