onsdag 27. april 2016

Bryllup eritrea

Stilige,elegante strømpebukser til brud og brudepiker,som setter prikken over i. Elever i klasse 2har skrevet om bryllup. Noen elever forteller om bryllupstradisjoner i sitt hjemlan og noen forteller om sitt eget bryllup. Her kan du lese om likheter og forskjeller fra land til land.


Et bryllup består vanligvis av ektevigsel og en etterfølgende bryllupsfest.

Ordet kommer fra norrønt brúd(h)laup, som antagelig inneholder tanken om hjemføring av bruden i raskt løp, en referanse til en gammel tradisjon i forbindelse med brylluper. Men de kjenner kanskje hverandre gjennom foreldrene eller slektninger. Kanskje de kjenner hverandre gjennom bilde av henne og ham. Den gutten eller den jenta som skal gifte seg sammen, de er enige med foreldrene sine bestemmelser. The legend Rezne on Kirar, Sami Sheba on the keyboar Efrem on sax.


Congrats to the beautiful couple Alex and Zemed. Please subscribe for more Videos.

Bryllupstradisjon 2: Betaler for bryllupet. Mannen skulle nemlig bruke sine sparepenger til å få seg en god utdannelse, slik at han resten av livet var i stand til å forsørge datteren. Galabia brukes også i bryllup. Det var rene hallelujastemningen for eritreernes sak, noe som førte til at man i mange år lukket øynene for at ledelsen for frigjøringsbevegelsen, og senere den eritreiske regjeringen, utviklet despotiske trekk, sier doktorand Christine Smith-Simonsen.


Hun har vært flink til å lære seg norsk. Det er nesten som gifter seg i kirk. Går dere med gifteplaner? Fra gammelt av skulle brudens foreldre betale for datterens bryllup.


Hos Kitch’n kan dere skrive bryllupsliste med alle deres ønsker, noe som er praktisk for både brudepar og gjester. På den måten får dere det dere ønsker, og unngår at de samme gavene havner på gavebordet. Det kan det bli slutt på etter Jøran Kallmyrs besøk i ettpartistaten.


Han vil nå sende observatører inn i landet for å undersøke. Her er noen gode tips og råd i forbindelse med hva man må. Først vil jeg si at jeg egentlig er i mot å sette folk i bås ut i fra hvor de kommer fra, for alle er forskjellige selv om de kommer fra samme lan men jeg må bare spørre fordi jeg ikke het noe om eritreisk (?) kultur.


Jeg kjenner ham ikke så go.

Påske er kristen høytid. Jesus døde og står opp igjen. Før påske har vi fastet en måned. Du som går i giftetanker ønsker en vellykket bryllups fest og en god start på giftemålet.


Hvordan planlegge for å gifte seg? Eritrea får opphold i Norge. Ly Lys, Lysdekor og DJ til bryllup. Vi sørger for den magiske stemningen i bryllup med bruk av lysdekor, musikk og underholdning.


Vår DJ kan også mikse sammen deres beste favorittlåter, slik at alt er perfekt og tilrettelagt for den perfekte brudevalsen. Slik bør du kle deg når du er gjest i et bryllup. Du skal heller Ikke outshine bruden – unngå å finne en fantastisk hvit kjole i akkurat denne anledningen, om du ikke da spør bruden og hun synes det er helt ok, legger hun til.


To mennesker lover å elske og ære hverandre, og å holde sammen og i gode og onde dager resten av livet. Velkommen til ekteskapsinngåelse i kirken. I mer enn år har vi tilrettelagt for en rekke typer arrangementer for mange forskjellige grupper som trives i naturen. Kurs, seminarer og konferanser, samt jubileer, brylluper og konfirmasjoner er arrangementer som passer veldig fint hos oss!


Du vil finne både bilpynt til bryllupet , servietter, champagneglass, bordkort, bordkortholdere, bordløpere, blomsterkurver, ballonger og annen dekor til bryllupet ! Lag en søt og morsom candybar til bryllupet ! Candybar har de senere årene blitt et populært innslag i mange bryllup. Nettstedet vårt benytter cookies for at du skal kunne logge deg inn på siden, for at du skal kunne handle varer i nettbutikken og for trafikkanalyse slik at vi kan lage en super nettbutikk for deg. Vi er pliktig å informere deg om dette, og hvis dette er greit kan du fortsette å bruke.


Landet ligger i Øst-Afrika og har to øyer. Jeg husker at vi hadde mange aktiviteter i hjemlandet mitt i julen. Man kjøper mat, gir gaver, har juletre og kaker.


Hvis jeg snakker om familien min, husker jeg at mora mi kledde seg i tradisjonelle klær. Hun laget mat og kaffe til hele familien fordi mange personer kommer til festen fra forskjellige plasser i landet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg