onsdag 20. april 2016

Indrefilet hjort pris

Indrefilet hjort pris

Produkter – Priser. Kraftbein leveres med om det er ønskelig. Hjortekassen veier ca. Beregn ca 2gram pr person. Skjær potetene i skiver og ha dem i en ildfast form.


Skrell hvitløkfeddene og stek dem i en tykkbundet kjele på lav varme i smør til de blir gylne. Reinsdyr, elg og hjort. Vi tar forbehold om at enkelte varer kan være utsolgt eller selges kun i sesong. Har også tilgang til produkter av Lam, Kje og Rådyr i sesong!


Ta kontakt med oss om disse varene. Spekemat av vilt: kr. Elgkjøtt, hjortekjøtt, reindsdyrkjøtt og annet viltkjøtt. Viltkjøtt er i sesong om høsten, og er mørt kjøtt med mye god smak. Vi har oppdaget at du blokkerer annonser.


Vi i Godt hadde satt stor pris på om du hvitelister oss slik at vi kan finansiere vår journalistikk med reklame og fortsette å være en gratis nyhetskilde. Varm en jerngryte med smør, olje og uskrelte hvitløksfedd. Stek kjøttet godt på alle kanter, i cirka minutter. Ta kjøttet ut av gryten og la det hvile i 10- minutter før du skjærer i det. Kok ut jerngryten med kraft fra rødbet og litt.


Selges som hele fileter. Vekten varierer mellom 5gram og kg. Indrefilet er det møreste stykket på hjorten. Heldigvis svarer prisen som oftest til forventningene.


I denne oppskriften får du se hvordan du kan lage fløtegratinerte poteter med gyllen hvitløk og en enkel madeirasjy. Hvitløk og potetkrem Glaserte småløk, nygulerøtter Ristet sopp, sherry sjy Pris per person 29- Leie av kokk koster kun kr. Kontakt oss for beregning av antall kokker og tid som eventuelt bør beregnes. Til deg som tvilte på at det var indrefilet pga. Da jeg hadde tint den viste det seg å være to mindre indrefileter som lå sammen, derfor den høye vekten.


Filetene veide altså ca. Brunet først i panne, stekte hver filet i stekepose til ca. Størrelsen på salæret vil i første rekke være bestemt av medgått ti men vil også kunne variere ut fra oppdragets art og vanskelighetsgrad. I enkle og oversiktlige saker vil vi kunne gi fast pris på forhånd. Ellers har vi helt spesielle spekepølser av hjort laget på Brovold Slakteri i Stange Kommune.


Indrefilet hjort pris

God spekepølse er en nytelse! En smaksopplevelse som må nytes! Løiten Linie Aquavit.


Dette er oppskriften på Ytrefilet av hjort , servert med ovnsbakte amadinepoteter, soya stekte grønnsaker og viltkremsaus, til Julie fra serien Klokka åtte hos meg, uke - program 22. Vi modner kjøttet, merker det og fryser det inn før du henter det.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg