mandag 18. april 2016

Stelleveske til bugaboo fox

Vi har stort utvalg! God design - lynrask levering. Se våre ulike modeller her!


Stellebagen kommer med fire innerlommer, fire ytterlommer og en isolert flaskeholder, slik at man har plass til alt man trenger å ha med seg. Det følger med en matchende stellematte med lommer. Vesken kan fraktes med den justerbare skulderstroppen eller. Mammoth-bagen rommer hele kg, som tilsvarer liter med ekstra lagringsplass, som kommer i tillegg til vognens handlekurv! Stellebagen har bærehåndtak i imitert skinn, og stropper med borrelås som festes til rammen.


Majoriteten av veskens vekt. KAOS Stelleveske har formstøpte trekanter i kobber som brukes for å hekte stellevesken på bugaboo buffalo vognen. Med stellevesken følger også en skulderrem som enkelt kan brukes til å henge stellevesken over rattet på vognen. Les alt om KAOS Ransel stellevekse her! Angerrett i dager och fri frakt over 9Nkr.


Kjøp allt for baby och barn! Jeg har bestilt organizeren, den likte jeg, men den er jo for liten i det daglige til alt pikkpakk. Den uunnværlige stellevesken.


En stelleveske er praktisk når dere skal ut av hjemmet med babyen. Stelleveskene gir deg en fantastisk mulighet til å organisere alt du må ha med deg på turen: bleier, våtservietter, ekstra babyklær, tåteflasker, babymat, mobiltelefon, penger – ja, alt! En god stelleveske har mange lommer både på innsiden og utsiden, og er gjerne laget i et slitesterkt materiale, som er lett å rengjøre.


Siden vesken da plasseres lenger ned på håndtaket, forsvinner risikoen for at vognen skal tippe. Relevante fordeler i småbarnstiden. Sjekk ut vårt store tilbud av flotte leker og inspirerende barneromsinteriør!


Barnas Hus butikk her. Levering uten toll og mva! Smart design som gjør at den kan brukes som håndveske til hverdags eller stelleveske til vognen. Funksjonell oppbevaring med mange lommer og detaljer i kunstlær.


Kompatibel med BUgaboo Fox , Bee og Cameleon3. Fås i mange flotte farger. Produktdetaljer: Justerbar. Stellematten som følger med har også to integrerte lommer.


En egen isolert flaske lomme holde rinnholder både kald og varmt, alt etter behov. Du har enkelt tilgang til alle deler av. Men, det jeg er usikker på er hva slags tilbehør man burde velge, da spesielt med tanke på vognspose?


Er det ulike typer? Se beste pris fra over 5butikker. Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt. Da har du en lett og fin vogn til vanlig, og med Runner-understellet kommer du fram uansett snemengde. Jeg har ikke Fox , men hadde nok kjøpt den om den kom for ett år siden.


Men har prøvd den og lest mye om den. Byttet min bugaboo ut med NXT90F og angrer ikke 1sek! Gutten min likte ikke sittedelen i bugaboo vognen. Jeg synes ikke vognen er særlig tung. Hadde Emmaljunga mondial til storebror og synes den var tyngre.


Bugaboo Fox med Runner-understell i tillegg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg