torsdag 28. april 2016

Store rammer til plakater

Fraktfritt over 3kr. Finn rammer i skandinavisk design i vårt store utvalg av innredning. Perfekte rammer for alle rom i ditt hjem. Våre rammer er valgt for å passe perfekt til alle våre plakater.


De er inspirert av skandinavisk design og passer til alle typer interiørstiler.

Frigjør din indre fashionista og kombiner et sitat av Marc Jacobs med en gullramme. Kunst setter et personlig preg på hjemmet, også når du ikke har laget den selv. Vi har plakater med mange forskjellige tema og stiler, så du finner motiver for enhver stemning. Velg for eksempel moderne geometriske trykk på kjøkkenet og klassiske naturbilder på soverommet. Ramme dine plakater og posters å lage bildevegger.


Ved å utforme plakatene dine kan du lage fine posters. Kombiner våre plakater og bilderammer med hverandre og skap stilig veggkunst til hjemmet ditt.

Vi tilbyr både store og små posters på nettet i mange stilige design. Store plakater , posters i størrelsen 70x100cm. Hos oss kan du også kjøpe rammer for å en komplett plakat. Posterne kalles også for plakater.


Vi knipser bilder hele tiden. Spørsmålet er når vi ser på dem? Med rammer kan du fylle veggene dine med både minner om folk du er glad i og kunst du liker.


Vi har mye å velge mellom, enten du er på jakt etter store rammer til kunstbildet over sofaen eller små rammer til kollasjen i gangen. Dekorative rammer til bilder og plakater. En flott bilderamme får familiebildene eller plakatene til å skille seg ut og setter prikken over i’en i innredningen av hjemmet ditt.


Om du har mange bilder eller plakater , som alle fortjener en plass på veggen, kan du lage en personlig bildevegg og kombinere rammer i ulike størrelser og materialer. Kjøkken dekorere kan gjøres alle medlemmer av familien og tilpasset i design av den faktiske huset. Find en ramme som passer til det billede eller den plakat som der er købt. Rammer kan bruges til billeder og plakater. En norsk online-butikk med plakater og posters online.


Her finner du skandinavisk design med svarthvite plakater , posters til barn, plakat med fotokunst, tekstplakater og mye mer.

Vi har store og små plakater for en billig penge, kjøp posters på Desenio. Gratis fragt fra 2kr. Flott sett med stk. Vi har et begrenset opplag av sett med plexi rammer til å henge i taket.


Dette er ett sett som består av stk. Rammene er vertikale, og har plakatformat 50xcm. Det er både enkelt og raskt å skifte plakat i rammene. En rammevegg med en miks av forskjellige bilder og tekster gir et personlig inntrykk.


I våre butikker finner du fotorammer for enhver smak: fra kraftige, rustikke rammer , til stålrammer med bling, og helt enkle rammer som lar bildet få all oppmerksomhet. En passepartout gir bildet ditt det lille ekstra. Er det noen som vet hvor man får kjøpt store rammer ? Gjerne så billig som mulig) Har noen plakater jeg gjerne ville ha rammet inn. Den ene er 91xcm. Har sett på ikea sine nettsider, men ikke funnet.


Så også noen rammer på Coop Obs, men den største var ikke stor nok. Hadde vert fint om noen ko. Der findes forskellige typer af rammer på markedet, men det er typisk egetræsrammer og aluminium rammer som er at foretrække. Køb rammen til din plakat online her.


Og skulle du ikke finde din størrelse, så laver vi også plakatrammer på specialmål. Køb dine sorte trærammer online hos Desenio. Fås i flere størrelser. Her finder du vores stilfulde sorte rammer i træ til favorable priser. Når du køber en Dialægt-plakat, skal den naturligvis også i glas og ramme - Og det kan vi hjælpe dig med.


Vi har et stort udvalg af rammer til plakater i forskellige farver, materialer og ikke mindst størrelser. Så har du fundet det du søgte. Match dine plakater med små og store rammer , der passer til dit hjem og design hvorfor ikke kombinere en natur-inspireret plakat med motivet af havet sammen med en skinnende guldramme eller et citat med en træramme? Hos os finder du billige rammer af højeste kvalitet online. Vælg blandt vores brede udvalg af rammer i forskellige farver, materialer og størrelser.


Vi har alt fra mindre rammer , der er velegnet som fotorammer, til store billedrammer, der fylder godt på væggen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg