torsdag 28. april 2016

Duplo verden rundt

Den perfekte bursdagsgaven! Kjøp Duplo nå på Sprell. Finn Duplo Verden Rundt. Stort utvalg i Lego Duplo. Små oppdagere kan reise fra sted til sted med båt eller fly og lære om ulike dyr i deres naturlige omgivelser.


Der er masser at lære!

Alder: 2-Antall deler: 1I. I spesialsettet DUPLO Verden rundt blir du kjent med mange slags dyr! Det er også ofte stilte spørsmål, en produktbedømmelse og tilbakemeldinger fra brukere som hjelper deg til å bruke ditt produkt på en optimal måte.


Frakt kun 5- Gratis innpakning. De små opdagelsesrejsende kan rejse fra sted til sted i båd eller fly og lære om de forskellige dyr og deres levesteder. Når du bruker vår hjemmeside godkjenner du det, så les gjerne mere om hva cookies er og hvordan de fungerer i vår cookiepolicy.


LEGO DUPLO Verden rundt. Oplev fire verdensdele i båd eller fly, og udforsk forskellige levesteder og kulturer.

Lego DUPLO Education - lek og læring, hånd i hånd. Se etter dyreunger fra hele verden ! Reis rundt i verden – på forretning eller for moro – til en hyggelig pris. Velg ut fra fire Go Round the World-billetter, og sett sammen opptil stoppesteder til en fast pris!


Ved å kombinere rutenettverkene til alle SkyTeam-partnerne, kan du fly praktisk talt over alt. Sættet indeholder fem figurer og dyr fra hele verden. Udforsk et fantastisk udvalg af spil og konsoller, boliginteriør, legetøj, tech, skønhedsprodukter og livsstil. Og de forskellige dyr er flyttet rundt fra de forskellige ? Faktisk ville jeg ønske, at man kunne skrive ? De fleste mennesker kender til Lego Duplo og ve at det kan holde i årevis. Køb og salg af Verden Rundt i Lego på DBA.


Jorden rundt er mer enn flybilletter. En bra tur består ikke bare av flybilletter. Hvis du ønsker å oppleve noe spesielt og uforglemmelig bør du reise en del langs landeveien. Vi har et stort utvalg av spennende opplevelsesturer som gjør at du kommer i kontakt med andre folk og kulturer.


Cruisereisen på de store hav – en 113-dagers drømmeseilas om bord på Costa Deliziosa. Et hyggeligt, eldrevet tog, der giver de mindste den perfekte tur i deres eget paradis. Klikk deg videre for å se noen av de merkeligste forbudene rundt om i verden.

Anna and the King Thailand. Gøy sett med fokus på sosiale ferdigheter. Du oppdager nye sider av deg selv, blir utfordret, får flere erfaringer og mer kunnskap og bedre forståelse for andre kulturer og tradisjoner. Inneholder 4ulike klosser og figurer.


Charlottes klagebrev til Lego går verden rundt 7-åringen reagerer sterkt på at jentefigurene bare sitter hjemme, mens guttene jobber og redder liv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg