fredag 22. april 2016

Bør varmekabler stå på

Kabler til bunnpressede priser. Rask levering eller hent selv. Vi fikser varmekabler! På badet har jeg varmekabler som eneste varmekilde, men får de liksom ikke helt til. Det virker som at når de når rett temperatur og det rødere lyset slukkes, så slås de av heller enn å opprettholde den temperaturen.


Hjelper jo ikke å ha de på grader om gulvet uansett blir kal.

Forøvrig bør man vel være villig til å kjøre temp. C for en behagelig temp. Når det gjelder forbruk så vil dette variere veldig med temp. Spør du ham hvilke oppgaver du kan gjøre selv, vil du sannsynligvis få svar at du bør bruke en godkjent elektroinstallatør.


En av hans store hjertesaker er nemlig at alt elektrisk arbeid skal utføres av godkjente elektroinstallatører, slik at du som forbruker har et trygt og godt elektrisk anlegg i ditt hjem. Dersom det viser seg at alt er i orden med sikringen, er det på tide å hente inn hjelp utenfra. Hvis sikringen ikke er gått og varmekablene ikke virker, bør du ringe en installatør som kan se på saken.


Ikke begynn å tukle med dette selv, advarer Sørensen. Det kan være mulig å reparere varmekabler som ikke lenger virker.

Deretter bør varmekablene være avslått i et par dager før belegget legges. Varmekablene bør ikke slås på igjen før limet har tørket naturlig. Følg leverandørens anvisninger nøye ved bruk av gulvbelegg. Er man bortreist på sommerenhar det lite for seg åha elektriske varmekabler på , men når man kommer tilbake bør man heve temperaturen forsiktig, sier Nesje.


Generelt har folk det litt for varmt på badet, mener han. Man kan spare strøm ved å senke temperaturen en grad eller to hele året. På denne måten trenger man kun å fjerne deler av gulvet eller flisene for å utbedre feilen.


Hvis skaden har skjedd i varmekabler på et våtrom, bør du likevel være oppmerksom på at feilen kan være omfattende å utbedre. Her legges varmekablene i membranen, og etter reparasjonen må gulvet gjøres tett igjen. Og mange har strøm som støtteoppvarming, enten det gjelder varmekabler på badet, ekstra panelovner, eller for å varme opp oljefylte løse radiatorer. La dørene stå åpne Det er åpent og inviterende med vidåpne dører, men i den kaldeste årstiden, bør dere holde dem lukket. Har lakt masterboard plater, varmekabel, avrettingsmasse og flis på badet og gangen.


Som en av Norges mest kjente elektrikerkjeder skreddersyr vi de beste løsningene for deg. Kabelen bør ligge i underkant av røret hvis den monteres i lengderetningen. Hvis varmekabelen skal benyttes for tining bør kabelen tvinnes for å oppnå bedre effekt.


Hvis kabelen benyttes for avløpsrør fra toalett må ikke ka-belen stå på hele tiden, den må kun benyttes til tining. Hvis du lurer på hvor lenge og ofte varmekablene skal stå på , bør du forhøre deg med leverandøren. Det er også mange nettforum som har debatter om bruk av varmekabler ute.


Regner med at det er dette du har fått bud på.

Jeg kan ikke gi noen råd her, har kun erfaring med varmekabler støpt i betong på ba og at man da vil bruke reflektorer for å sende varmen opp) Endret 2. Regn med en fastpris til elektrikeren på kr. Disse bør stå på stort sett hele vinteren, men går du opp til 3W med temperaturføler, så kan disse slå seg på ved behov og strømforbruket kan nok reduseres noe. I dette prosjektet gjør vi så mye som vi kan selv, og jeg tok kontakt med Veria som leverer varmekabler til privatmarkedet for å høre hva man kan gjøre selv og hva man trenger elektriker til. De har et produkt man kan benytte hvis man vil legge varmekabler selv, men når varmekablene skal støpes inn må det en elektriker til. Vi lagerfører og leverer alt av elektrisk gulvvarme innenfor varmekabler.


Om du er på jakt etter varmekabelmatte, varmekabel på ba under fliser eller under parkett, finner du det hos Elektroimportøren! Stort utvalg av varmekabler til lave priser fra kjente merker som blant annet Nexans. MegaFlis fører mange forskjellige lengder og styrker av varmekabler.


I vårt sortiment finner du kjente merkevarer som Nexans og Ebeco.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg