fredag 8. april 2016

Persienner innvendig

Kjøp online og spar penger. Sjekk ut innvendig solskjerming vindu. Finn persienner innvendig hvis du ser nå. Stort utvalg på gardiner hos Ellos. Rask og enkel handel på Ellos.


Uansett hvor mye eller lite lys du vil ha i rommet, gjør innvendige persienner det mulig å kunne se ut, når du måtte ønske det.

På jakt etter innvendige persienner ? Se vårt utvalg og bestill i dag! Montering innvendig (svært enkelt). Legg også inn adressen, så får du opp pris inkl. Vi sender til hele landet!


Se også våre utvendige persienner her. Innvendige persienner. Med muligheter for å finjustere vinklingen på lamellene, så får du full kontroll på hvor mye lys og varme du ønsker å slippe inn.


Du får også kontroll på hvor mye varme du ønsker å slippe ut.

De ble først bragt til Europa og Venezia med sjøfarende handelsmenn. Dette ivaretar både barnesikkerheten og det estetiske. Persienner har sin opprinnelse fra Persia – dagens Iran. Alle våre persienner leveres i henhold til reglene for barnesikkerhet.


Se alle modeller her! Ja takk, jeg vil gjerne melde meg på JYSKs nyhetsbrev på e-post som inneholder inspirasjon, de nyeste tilbudene, nyheter og informasjon om aktuelle kampanjer innen JYSK Norge samlede varesortiment. De gir mulighet for lettvint regulering av lysinnfallet samtidig som de enkelt kan tørkes av og holdes rene. Du kan selv justere persiennen og velge hvor mye lys som skal komme inn på rommet.


Ved å fortsette å bruke nettstedet vårt godtar du vår dette i tråd med vår personvernpolicy. Våre persienner er utviklet med aluminiumslameller med god holdbarhet. De mister ikke formen hvis du ved et uhell skyver ned en lamell eller to, takket være sin såkalte bounce back-funksjon. ALFA Solskjerming holder til i Rosenkrantzgt.


Her har vi butikk, produksjon og verksted. Vi har en stor interiørutstilling. Plissègardiner, lamellgardiner, innvendige persienner , utvendige persienner , rullegardiner etc. Hvis det er noe du lurer på er det bare å ta kontakt, enten på telefon eller via kontakskjemaet. Med dine ønsker og vår ekspertise, finner vi sammen den beste løsningen for ditt hjem.


Morgen- eller ettermiddagssol kan være brysomt, vanskelig å styre og også solskade interiøret ditt. Da er persienner løsningen.

De kan monteres både ute og inne, og gjør innslipp av lys minimal. Markiser er også et alternativ, og kanskje den mest vanlige solskjermingen på eneboliger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg