fredag 29. april 2016

Norsk muntlig eksamen privatist særemne

Vi hjelper deg med å sette, og nå dine mål. Snakk med en studierådgiver gratis. Lånekassen, søknad og mer. For deg som vil litt mer.


I Bergen (Hordaland fylkeskommune) er det helt klare retningslinjer for muntlig privatisteksamen i norsk.

Dette er en tekstbasert (analyse)oppgave. Tekst trekkes blant minimum åtte oppgaver. Skal du ta eksamen i norsk , men har et annet morsmål? Hvis du har bodd i Norge i mindre enn år når du skal avlegge eksamen i norsk , kan du søke om å ta en eksamen som er tilpasset deg som har et annet morsmål enn norsk.


Studienetts hjelp til privatister. Skal ha norsk muntlig eksamen i morgen, og har skrevet særemne. Hvis du har eksamen med lang forberedelsestid skal du følge den generelle veiledningen som både gjelder for privatister og elever på Vgs.

Men nå har printeren klikka, og får derfor ikke skrevet det ut! Er det helt krise om jeg ikke har det med i morgen? Jeg har jo skrevet det og kan fortsatt snakke i det vide og det brede om det temaet, har det bare ikke med fysisk på.


Norsk eksamener til våren, og da selvfølgelig også Norsk muntlig. Tar det etter kunnskapsløftet, og bøkerne heter Nettopp norsk. Mine spørsmål er: 1. Hva var ditt særemne ? Munnleg og munnleg-praktisk eksamen - privatist.


Når du er ferdig med å utforme analysearket, og du synes at du har noen gode analyser, tolkninger og konklusjoner på problemstillingen din, skal du begynne å planlegge selve den muntlige presentasjon. Som privatist kan du melde deg opp til eksamen i alle fag på videregående skole. Fylkeskommunen har ansvar for gjennomføring av privatisteksamen. Akademiet hjelper deg med å nå dine drømmer.


Eksamen for privatister. På eksamen får du testet kunnskapen om alt du har lært, skriftlig, muntlig eller praktisk. Privatister skal forberede en presentasjon på inntil min.

Han er sur og grinete fordi han ikke finner ut hva han må lese til, leselister, bøker etc. Så nå tenkte jeg da, at jeg får se om det er noen kloke damer her inne som kanskje har litt peiling! Hvilke bøker bør han kjøpe? Muntlig eksamen er tredelt: 1. Framlegg av fordypningsoppgaven.


Bruke ca minutter på hver del. Både i del og del må privatisten trekke inn tekster som belyser tema. De skriftlige eksamenene er sentralt gitt.


Alle i hele landet får de samme oppgavene samtidig. Både skriftlig hovedmål- og sidemålseksamen er på fem timer, der alle hjelpemidler er tillatt med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg