mandag 18. april 2016

Strikket trønderbunad barn

Stort utvalg - Rett pris - Mote på nett - Kjøp designer klær - Zoovillage! Er på utkikk etter mønster til trønderbunad til dukke. Ettersom jeg skal strikke dukkestr trenger jeg jo ikke hele materialpaken som Trådsnella selger. På ett eller annet tidspunkt fikk jeg tak i oppskrift på strikket trønderbunad til barn. Hadde derfor vært supert om du har.


MEN oppskrifta er bortevekk, og jeg aner ikke hvor jeg hadde fått tak i den!

Festdrakter til barn. Du betaler kun porto. I denne boka finner du festdrakter til jenter og gutter i alderen til år, både strikkede og sydde. Dere skal få en liten sniktitt på den,. Blogger om barn og familie, jobb og skole,.


Ferdige garnpakker fåes kjøpt, med garn, mønster og alt du trenger for å strikke. Det er brukt finull, babyull og lamull fra Rauma. Begynner du nå, er alt klart til 17.


I tillegg til fargevariantene finnes det tre skjorter å velge i, tre mønster i vesten og to ulike forklær.

I tillegg har du fire vesker, og da har vi ikke engang begynt å snakke om hodeplagg og sølv …! Denne siden ble sist oppdatert 02. Jeg har funnet frem til noen søte modeller av strikket bunad for barn. Søte drakter til 17. Som gave strikket jeg en liten trønderbunad siden de holder til midt i landet. Barnemodellene er strikket i Drop Lima Når mønsteret er bestilt og.


Det er mulig å få kjøpt oppskriften et eller annet sted på nettet, men den er basert på at man må klippe og sy med symaskin når man monterer bunaden. Til bunaden hører linskjorte med brodering, som finnes i to varianter. Du kan velge mellom strømper i tofarget mønsterstrikk eller ubleket ull, strikket med flette.


Hosebånd for å holde strømpene oppe. Gauldalsbunaden finnes også som barnebunad i guttestørrelser. Bunaden som er avbildet er strikket i fargen blå. Kan også strikkes i grønn. Men jeg fikk en god anledning til endelig å strikke trønderbunad i år nå som prinsessa har gått en haug med skritt.


Det finnes oppskrift både hos Husfliden og Tråsnella. Jeg valgte den som finnes på Husfliden, og strikket den i str 2år. Trønderbunaden strikkes med finull fra Rauma. Agnus Dei med filigran og kjede er og mykje brukt.


Veskelåsen er anten i messing eller sølvplett.

Herre: Sølvet består av ein halsknapp med heng, mansjettknappar, kne-spenne og knappar. Og vil du strikke det designerene foreslår har vi mange slike oppskrifter også. Plaggene har de funnet fram til selv, og da bloggen og nettbutikken ble startet ble klærne revet vekk. Norske Bunader syr mer enn 1typer bunader og folkedrakter fra hele Norge. Her finner du et bredt utvalg av flotte strikkeoppskrifter til enhver anledning til dame, herre, barn og baby.


Vil du strikke en genser, jakke, sokker, hentesett eller babyteppe? Da finner du oppskriftene her! Enten det er trendy plagg eller tradisjonelle mønstre som Marius, Nancy, Setesdal og mer.


Mote til rett pris - Shop enkelt online hos Zoovillage - Premium brands!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg