onsdag 13. april 2016

Babyteppe oppskrift drops

På nett og i butikk. Se vårt utvalg og kjøp her! Velkommen til Nøstebarn! Vi har stort utvalg! God design - lynrask levering.

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Stort utvalg i Fisher Price. Her finner du mer enn 120. Alle våre strikkepakker inneholder oppskrift og komplett garnforbruk til ønsket størrelse.


Du kan selv bytte ut fargene i strikkepakkene etter du har valgt størrelse på produktet du ønsker. Du velger selv om du vil ha med oppskriften i pakken(kr 45.-) eller vil ha den tilsendt pr epost. I denne boka finner du oppskrift på tepper i ulike størrelser.


Rigmors unike stil er å kombinere ensfarget og flerfarget garn.

Denne siden ble sist oppdatert 23. De aller fleste er gratis. Det aller første Nøstebarnteppet ble strikket av Mor Signe i naturhvit 2-tråds merinoull. Først litt om teppet: Det strikkes i Drops Baby Alpakka (var rabatt så måtte jo bare) med dobbelt garn på pinner nr 5. Jeg har kjøpt nøster, så håper det holder! Hver dag legger vi ut tips om en gratis strikkeoppskrift.


Noen ganger er det en ny oppskrift , andre ganger kan det være en oppskrift som fortjener å tas fram igjen. Dagens oppskrift : Hjerteteppe av Quiltehuset. Strikk til nyfødt og baby. Våre oppskrifter sendes per post. Vis som Grid Liste.


Målfrid har designet det skjønneste super myke, varme og lett å strikke baby pledd. Vår første strikkeoppskrift er et nydelig babyteppe som jeg har strikket i rosa. Si JA til stort utvalg. La våre oppskrifter inspirere deg! Hva vil du lage idag?


Mønsterdiagrammet er på masker, og jeg har masker i hver side i rillestrikk som kant, og riller som kant oppe og nede på teppet.

Totalt brukte jeg ca nøster. Garnet jeg har brukt er Paris fra Drops og heklekrok nr 5. Fullfør må disse diagrammer og bestandig strikk riller over de maskene på de partiene. Gratis oppskrifter p babytepper fra Dale Garn. Jeg beklager det dårlige bildet, men slik blir en oppskrift når den blir fraktet rundt omkring med strikketøyet. Vel, uansett… jeg la opp 2m på pinne nr.


Du finner også informasjon under hvilke strikkepinner og evnt hvilket tilbehør du trenger til dette nydelige pleddet! Har strikket babyteppe i havskum-mønster. La opp 1masker med dobbel tråd babyull på pinne 5. Lay down – Drops children 29-8.


Kjøp strikkepakke – Last ned strikkeoppskrift. SMART inneholder 1 ull. Superwash- behandlet slik at det er velegnet for aktive barn og voksne.


Den myke behagelige kvaliteten holder seg svært godt gjennom vask og bruk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg