tirsdag 26. april 2016

Lanzarote i februar

Book fly og hotell med Apollo her! Syden og andre varme strøk. Se aktuelle tilbud her. Ikke bruk mer penger enn nødvendig! Sammenlign tilbud og bestill.


Du kan få svært mye av innholdet på Yr gratis, til bruk i ulike applikasjoner og tjenester.

Det er stort sett deilig vær hele året, selv om det kan være betydelige lokale forskjeller. Lanzarote er solsikkert og med behagelig klima året rundt. Vanntemperaturen ligger på ca. I denne perioden regner det oftere enn på sommeren. Både desember og januar kan føre med seg litt regn, rundt millimeter i måneden.


Kontrastene på øya er store og landskapet varierer stadig. Månelandskap med svart lava og dramatiske krater blandet med grønne vinranker og vidstrakte strender, omringet av det mørkeblå Atlanterhavet. Her finner du nøye utvalgte hotell, og mange kan bare bestilles hos Ving.

Her vil du finne nyheter fra øya, og du får også informasjon om mange aktiviteter og begivenheter som finner sted. Ist es ein guter Zeitpunkt, um Tinajo und Playa Blanca besichtigen? Werfen Sie einen Blick auf Wetterdaten und unsere Hinweise auf dieser Seite.


Herlige sandstrender og severdigheter. Kilometer vom Festland Spaniens entfernt. Lurte litt på hva mat koster, og hvor varmt det er der. Dersom du utvikler program, nettjenester eller annet med data frå Yr, oppfordrer vi deg til å dele det du har laget med andre!


Jeg fant en uspesifisert reise med Apollo, det eneste som står er Dobbeltrom. Et annet alternativ er ettroms leilighet. Hvor stor er sjansen for at vi havner i et forferdelig rom som er helt ubrukelig og e. Neste mandag, den 4. På kvelden er det premieutdeling med middag på Las Vistas.


Las Vistas tirsdag kveld for å svare på mer eller mindre intrikate spørsmål fra quiz-master Morten. Hotel Costa Sal is located in Puerto del Carmen, just a short drive away from the airport. Ri kamel over lavefjell, oppsøk en vinbodega på landet, prøv kite-surfing, dra til Papagayostrendene med leiesykler og spis skalldyr i en fiskehavn.


Vulkaner og grotter. This feature is not available right now. Please try again later.

Februar er den perfekte måneden til å utforske Miami, Key West, Orlando og Everglades! Les mer i vår guide til Florida Charter til Florida i februar. Den dominikanske republikk. Er det badetemperaturen som er viktigst for deg?


Eller ønsker du å vite hvor varme kveldene er slik at du kan pakke riktig? Gjennomsnittstemperaturene nedenfor viser deg hva du kan se frem til. De kjøligste månedene er januar og februar , men selv disse månedene holder fortsatt relativt høye gjennomsnittstemperaturer på og grader. Den ligger km nordøst for Fuerteventura og kilometer fra La Graciosa. Tenerife har to klimatiske soner.


Nordlige deler av øya har derimot et vær som er langt mer fuktig, og med det en vegatasjonen som er grønn og frodig. Denne går fra vest-Marokko og havtemperaturen varierer fra grader i januar til grader i februar , mars og april. I månedene august til oktober er temperaturen rundt grader. Das Wetter in Playa Blanca im Februar wurde aus statistischen Erhebungen der letzten Jahre abgeleitet.


Sie können sich die Wetterstatistiken für den gesamten Monat ansehen, aber auch durch Klicken auf die Registerkarten für den Anfang, die Mitte und das Monatsende. Harry Mateman 15views.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg