torsdag 7. april 2016

Mam smokk 16 mnd

Lei av lang kø på apoteket? Bestill Mam smokk fra Farmasiet hjem til deg. Spar tid ved å handle enkelt og diskret på nett. Rask leveranse og stort utvalg.


Nå kan du bestille MAM fra Vitusapotek på nett.

Finn laveste nettpris her. En praktisk smokk fra MAM , med ekstra tynn og fleksibel sugedel. Sugedelen er tynnere enn på vanlige smokker, og dessuten fire ganger så myk. Det åpne skjoldet sørger for god luftsirkulasjon, og forhindrer slik hudirritasjon. Det gjør det enkelt å sterilisere smokken i mikrobølgeovn.


Chicco Gavepakke, Rosa. Sugedelen på alle smokkene fra MAM har en symmetrisk form og ligger derfor alltid riktig i munnen. Alle smokker fra MAM er frie for BPA og BPS.

Klassisk smokk som er skånsom mot huden, takket være store luftehull og en nuppete innside. MAM smokker MAM smokker er lekre kvalitetssmokker designet til å være en del av barnets hverdag - fra det aktive livet ute i den store verden, til sengetid i hjemmets trygge rammer. Både globalt sett og i flere europeiske land. Også det med god grunn. Virksomheten har i flere sammenhenger satt nye standarder for oppfattelsen av begrepet smokk.


MAM Perfect, som er utviklet for å beskytte mot feilstilling av tannsettet. En smokk fra MAM er utformet for å ligge godt i munnen og har et hudvennlig skjold. Her hos oss finner du et stort og variert utvalg av smokker med ulike bruksområder.


MAM Perfect og MAM Perfect Night. Ekstra tynn sugedel som reduserer presset mot barnets tenner. Smokken forhandles. MAM Air – den hudvennlige narresmokken. Riktig type smokk kan være en trøst og en leke for ditt barn.


Velg rett smokk til ditt barn. Utforsk vårt store utvalg av smokker i dag! Sammenlign tilbud fra Mam.


Babyen har ikke hatt noe problemer med å ta smokken og det har vært helt genialt at den lyser i mørket når den forsvinner i løpet av natten.

Kommer i en oppbevaringsboks som også fungerer som en sterilisator. Kjøp Mam narresmokk mini air 0-mnd hos Vitusapotek. Vi har strenge kvalitetskontroller og alle produkter vi selger er godkjent av våre eksperter. Mam Start 0-mnd Silk Teat er spesielt designet for premature og nyfødte barn. De store luftehullene reduserer risikoen for hudirritasjon på barnets følsomme hud.


Den ultramyke sugedelen i Silk teat minner om mammas hud. Om barnet er urolig eller har vanskeligheter med å falle til ro på kveldene, kan smokken gi en trygg følelse for barnet. Bruk gjerne smokklenke for å unngå at smokken faller i bakken og husk sterilisering før første gangs bruk og jevnlig. MAM Perfekt – når form og funksjon går opp i en høyere helhet Under utviklingen av denne smokken er det virkelig satt fokus på detaljene.


Målet har vært å skape en på én og samme tid skånsom og virkelig flott smokk. Derfor er MAM Perfekt-smokken ikke bare en smokk utført i kvalitetsmaterialer og et lekkert design - det er et praktisk formål bak hver eneste stilrene detalje. Her kan du kjøpe de originale smokkene med navn på fra Navnesmokken.


Vi har et stort utvalg av smokker fra forskjellige brands i alle størrelser, former og materialer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg