mandag 11. april 2016

Gravid irritert på mannen

Rask og trygg leveranse. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme.


Jeg er hissig og irritert på mannen min hele tiden, og som sagt er jeg kun i uke 8. Alt han gjør og sier irriterer meg!

Jeg er bare slik mot han, er blid og hyggelig mot alle andre. Mannen er irritert på meg pga døgnrytmen min. Irritert på mannen. Hvordan ville du reagert? Tygger isbiter hele dagen lang.


Jeg har 1 stilling på arbeidsplassen min, men er midlertidig ufør via klp. Jeg jobber altså dager i uken.

Blir jeg syk (som f.eks da jeg hadde influensa) får jeg hjemme for de dagene jeg ikke er på jobb. I bryllupet, ganske seint på kvelden, ble sangen Alle sammen reiser seg dradd frem, og på verset alle gravide reiser seg, reiste mannen min seg! Første reaksjon fra de andre var selvfølgelig latter, i og med at mannen min er litt lubben. Den gravide mannen går fra kona. De fikk tre barn sammen.


Nå skal de skilles. Birthe Steen Hansen. På samme måte som andre ektepar har vi også problemer. Hun er irritert på mannen , men vet ikke hva som venter. Far og datter har tidenes overraskelse til trebarnsmoren.


Høy kvalitet og 9 nøyaktige med anonym og rask levering. På ferie i utlandet advares man gjerne mot isbiter,. Lurer du på hva som endrer seg i kroppen når du går gravid ? Dette skjer med hu nese, hjerne, hår og øyne i svangerskapet. ENDRINGER I KROPPEN :Ikke alle endringer er klinisk bevist, men mye skjer med både hud og hår når du er gravid.


Lurer på hvordan deres menn forholder seg til at dere er gravide , og gjerne tilknyttet hvilken uke?

Håper noen kan gi meg et par gode råd her inne. Har også lyst til å fortelle at jeg er gravid til mamma, har et strekt behov for å prate med noen, typen skjønner ikke hvorfor jeg sover hele tiden, klager på magevondt og kvalme, blir så IRRITERT. Han spør jo ikke om noe heller, det synes jeg er litt dårlig. Begynner å merke kvalmen mer og mer nå også, spesielt på kveldene.


Er så irritert på mannen min for tiden. Når han kommer fra jobben, setter han seg ned for å lese avis, surfer litt på nettet istedenfor å leke med ungen sin.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg