onsdag 6. april 2016

Kiropraktor priser trondheim

Reserver ditt Hotell i Trondheim online. Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå! Super bilferie i Trondheim med halvpensjon.


Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her!

Behandlingen er trygg, skånsom og passer for alle aldre. Til sammen har våre ansatte over års erfaring med behandling av pasienter. Usikker på om vi kan hjelpe deg? NEMUS Trondheim er en tverrfaglig klinikk med kiropraktor , fysioterapeut, akupunktør og massør. Kiropraktikk betyr å behandle med hendene.


Akutt time på dagen, 3dager i året! Samspillet mellom led bindevev, muskler og bevegelsesmønstre er viktig. Ofte kan det være flere faktorer som bør behandles samtidig.


Trondheim Idrettsklinikk utøver en aktivitetsbasert fysioterapi og behandling med fokus på individet.

Våre behandlinger har et sterkt fokus på individet og tar utgangspunkt i din situasjon, dine utfordringer og dine plager. Konkuransedyktige priser hos kiropraktor og andre behandlinger. Prisene gjelder fra 1. Behov for kiropraktor i Trondheim ? Valentinlyst kiropraktorklinikk hjelper deg!


Vi har nylig flyttet til nye lokaler i Høilivegen 2 nært Tyholt-tårnet. Kort eller ingen ventetid Meget kompetente kiropraktorer Bred erfaring med flere typer plager. Hos oss står en kiropraktor klar til å hjelpe deg! Vi tilbyr kiropraktisk undersøkelse, behandling og forebygging av lidelser i nerve-, muskel- og skjelettsystemet. Her finner du priser , ventetider og anmeldelser.


Førstegangskonsultasjon (egenandel): kr 55-. Ubenyttet time, som ikke er avbestilt timer i forveien, belastes med full pris. En kiropraktor er spesielt utdannet til å behandle kroppens muskler og ledd med hendene. Derfor kan en kiropraktor finne smertekilder i senefester, muskulatur, ledd og skjelett som er årsaken til at du har vondt i ryggen eller ryggsmerter.


PNINGSTIDER mandag til fredag 08. Se hva kiropraktor Aurora Berntzen hos Leangen kiropraktorklinikk kan hjelpe deg med. Finn priser , ventetider og les anmeldelser. Gjør et smart valg av klinikk!


Vil du ha alt refundert bør du derfor holde deg til en pris på 1for første konsultasjon og kroner på time for behandling ettersom de følger satser fra HELFO.

Fysioterapi og kiropraktor Trondheim. I tillegg til fysioterapi og kiropraktor har vi homeopat og kinesiolog, samt at vi tilbyr akupunktur og trykkbølgebehandling for de helseplagene som viser gode resultater av slik behandling. Det forventes betaling etter hver konsultasjon.


Ved behov for faktura tilkommer gebyr på kr 5-. Klinikken ligger sentralt til i Fåberggata 1i Lillehammer. Høy faglig kompetanse og god serviceinnstillinger har alltid stått sentralt hos oss.


Hos Din Naprapat Trondheim behandler vi plager som vond rygg, migrene, spenningshodepine, tennisalbue med mer. I våre lokaler, ved Toppen Helsesenter på Sirkus Shopping, er vi tilknyttet leger, nevrologer, psykologer mm. Vi streber etter at du skal få profesjonell hjelp for dine plager.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg