tirsdag 5. april 2016

Omelett tips

Prøv denne varianten i dag! Like god til frokost, som til middag. Man lager en omelett ! Denne eggeretten som både smaker godt, er enkel å lage og samtidig går fort, er ypperlig som hastemat for eller personer som er sultne. Og som en rask kveldskos duger den også. En god omelett er raskt og enkelt, se våre tips og oppskrifter for den beste omeletten.


Omelett tips

Omelett med ost og skinke er en klassiker. Server gjerne omeletten med en god salat ved siden av, eller bare på brødskiva. Enkelt, næringsrikt og godt.


Trenger ikke å være en oppskrift på slankende omelett , heller tvert imot. Fyllet kan du variere i det uendelige. Send tips på e-post. Jeg trenger en solid fro. Luftig fransk omelett med ost og skinke.


Omelett tips

Perfekt, luftig omelett er enklere å få til enn du kanskje tror. Følger du disse enkle tipsene, får du en herlig omelett som er nydelig til både frokost og lunsj. Se flere tips til deilige omeletter her. Spansk omelett med grønnsaker og smeltet ost.


Dermed passer den også til middag, dersom du ønsker å lage noe kjapt. Denne enkle omeletten er like god varm som kald. Både egg og meieriprodukter er næringstette matvarer.


Men omelett er ikke bare den tradisjonelle varianten som stekes i stekepannnen. Den kan lages både i ovnen eller i muffinsformer. Her får du våre tre favoritter! En omelett kan fylles med akkurat det du liker best og er godt som en varmrett etter skoletid eller til lunsj.


Har du rester til overs kan du ha det på brødskiva i matpakka dagen etter. I filmen viser vi deg hvordan du lager omelett , og tips til hva du kan fylle med. Tips : For en perfekt omelett kan du sette hele pannen inn i stekeovnen på ca 2grader til toppen har satt seg og er gylden. Pass bare på at håndtaket tåler varmen. Flere deilige oppskrifter på omelett finner du her.


I tillegg kan du bruke boka som eit verktøy for å komme i gang med kost­halds­endringar. Eg ­deler mine beste tips for eit sunnare matvalg, gir konkrete anbefalingar og motivasjonstriks som er enkle å følge. Perfekt for deg som treng ein dytt i riktig retning, eller som ­ønsker å holde på dei gode vanane. Utrolig god omelett , da fikk jeg mettet magen i dag også!


Beste jeg har spist siden jeg var på middag hos dansken i fjor høst. Samt skinke istedenfor salami. La også til litt gressløk. Ein luftig omelett er godt til både frukost og kvelds.


Omelett tips

Egg og skinke er noko dei fleste har i kjøleskåpet. Her skal du få tips til ein smakfull panna cotta med lime. Dersom du lager omelett på en onsdag og du har igjen middagsrester fra mandag og tirsdag, kan du fint lage små porsjonsomeletter hvor du bruker disse restene. Snabbt och lätt som en plätt!


Det meste kan jo brukes i omelett. Tillaga omelett med olika fyllningar. Det är enkelt och går snabbt att göra och lätt att variera. Mättande med få kolhydrater, mycket protein och passar både den som följer GI och LCHF. Forrige søndag laget jeg det som må være verdens beste omelett (eller frittata om du vil).


Det er så klart veldig subjektivt, men fy søren så god den var. Den tar heller ikke så lang tid å lage. Kast sammen en enkel eggeblanding, fres litt løk og sopp i en stekepanne og hell eggeblanding over sammen med litt skinke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg