torsdag 14. april 2016

Mountain buggy sportsvogn

Finn laveste nettpris her. Takket være sin praktiske enhåndsmekanisme er vognen lett å klappe sammen og ta med seg i bilen eller på bussen, noe som gjør det enkelt å ferdes fra ett eventyr til det neste. Vognen kan brukes både i terreng og bymiljø, og med den store shoppingkurven kan du pakke med alt som dere kan tenkes å trenge på utflukten.


Mountain Buggy får du kjøpt hos Mimmis. Den har suverene kjøreegenskaper, er enkel å manøvrere og har en perfekt vektfordeling som gjør at du enkelt kan kjøre forhjulet over fortauskanter og hinder. Urban Jungle kommer nå med flere nye smarte funksjoner og farger.

Vognen passer like bra i storbyen som i naturen, og med sin flotte og luksuriøse design er det en allterrengsvogn som gir deg alt du vil ha og litt til! Vognen har et lengre håndtak enn tidligere modeller for å passe enda fler foreldre. En barnevogn skal være like behagelig å kjøre som å sitte i! Du kan også koble babybilstolen til din barnevogn med en spesialkobling. Bugaboos nyeste vogn. Fullt sortement av farger og varianter.


Se bugaboo fox her. Frakt kun 5- Gratis innpakning.

Kjøp sportsvogn hos Babyshop. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Selger fint brukt mørkeblå mountain buggy sportsvogn. Vognen har en perfekt vektfordeling over understellet, noe som gjør det mulig å løfte opp forhjulet og ta seg over fortauskanter eller andre hindre.


Fint brukt til to barn. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. Nedenfor vises de siste prisendringene som har skjedd for produktet i hver butikk.


Vognen leveres med sportsdel og ved tilkjøpt av carrycot plus dypbag får du komplett duovogn. Til vognen finns mange tilbehør. Lettvekts ramme - Nå. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser på Rubrikk.


Pent brukt mountain buggy vogn, sportsdel og bag. Regntrekk til bag og myggnetting medfølger. Fin farge på bag og sportsdel, men noe falmet underdel som bildet viser. Koppholder på siden.


Sammenlign tilbud på Buggy mountain i kategorien Barnevogner fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt kjøp av Barnevogner ved hjelp av vår tjeneste.

Den svingbare forhjul lar deg navigere travle gater, smale ganger og overfylte kafeer med letthet, og hva du sparer i størrelse, vil du ikke gå på akkord i komfort og allsidighet. Designet for å være lett og bygd for å være kompakt med. Produktegenskaper oppbevaringsbag: - Vekt kapasitet på kg. Solid ramme med stiv struktur.


Klikkes enkelt på understellet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg