torsdag 7. april 2016

Kyllingsalat dressing

Du kan lage mye godt av kylling. Finn gode oppskrifter her. Trenger du inspirasjon? Her får du middagstips fra oss. Vi viser deg hvordan.


Her har vi brukt ferskosten sammen med litt honning, sitronsaft og frisk basilikum.

Dermed får du en nydelig dressing som passer perfekt til den sunne og lekre kyllingsalaten, men som også fint kan brukes som tilbehør til andre typer salat. Så enkelt og, akk, så godt! En av de enkleste dressingene du kan lage er olje- og eddikdressing, fransk dressing eller vinaigrette, som den også kalles. Vinaigrette består av olje, eddik, litt salt og pepper.


I stedet for eddik kan man også bruke sitronsaft til en sitrusvinaigrette. Hvem klarer vel å motstå en fargerik og smakfull kyllingsalat ? Ikke jeg, i alle fall! Sommerens kyllingsalat bugner av deilig salat og cherrytomater fra hyttehagen, saftig kylling, knasende sprø parmachips og karamelliserte valnøtter.

Det hele toppes med en enkel og smakfull parmesandressing. Begynn med dressingen. Bland alle ingrediensene godt sammen. Del kyllingen opp i biter. Hei, tenkte å lage kyllingsalat til middag en dag denne uken, med egg, pasta og ost oppi.


Men trenger en god oppskrift på dressing , liker ikke oljete dressinger, men de som er lagd av rømme og majones eller noe sånt er godt. Har lagd det før på skolekjøkkenet, men husker ikke hva som ble brukt o. Men de tre tingene som får dette til å bli alle kyllingsalaters mor, er fet avokado, salt bacon og en fantastisk smaksrik lavkalori- dressing med sennep og honning. Resultatet er en fargerik kyllingsalat med en en herlig harmoni av søtt, salt, syrlig og sterkt som både er sprø og saftig. Ta 1-ss med Mager Kesam som du søter ut med splenda og sukrin for å dempe den sure smaken. Finhakk så chili og hvitløk som du rører inn.


Dressing til svinekjøtt. Vær ikkke redd for å variere hvilke dressinger du bruker, men husk å ikke ha for mye dressing på salaten. Da blir den tung og grønnsakene blir dvaske. Derfor er det smart å vente med å ha på dressingen til rett før servering, eller servere den i en bolle ved. Crème fraîche- dressing med gressløk.


En superenkel dressing med hvitløk og gressløk som passer til det meste.

Smak dressingen til med noen friske dråper sitronsaft, og bruk gjerne andre urter som dill, basilikum, estragon, kjørvel og persille, i tillegg til gressløk. Kyllingsalat med dressing oppskrift med kalorier, allergener og pris. Her er mange forskjellige varianter.


Og varier gjerne med forskjellige dressinger. Denne uka gir Christer Berens deg oppskriften på en nydelig kyllingsalat. Av Andreas Holje Stjernvang Mandag 02. For å få en kyllingsalat god er det to ting som gjelder: 1) Friske grønnsaker.


Les også: Rask tomatsuppe. Enkel kyllingsalat med smak av Middelhavet. La grillen hvile og disk opp med sommerens lekreste og mest lettvinte kyllingsalat. Med fetaost, oliven og solmodne tomater er det nesten som å ta turen til en gresk øy. Denne oppskriften er bare et utgangspunkt.


For ekstra smak kan du legge til det du måtte ha av ingredienser i kjøkken- eller kjøleskapet. Alt ifra den trauste tradisjonelle Thousand Island til balsamico-dressinger. Etter å ha registrert at jeg var kanskje noe over ivrig på innkjøp av jordbær, endte de opp i en salat forleden dag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg