onsdag 13. april 2016

Heklet lyskule mønster

Hekle en stjerne- eller lyskule ! Landlig Lommevenn Lysekrone Marius mønster Matoppskrifter Norgesglass Nytt kjøkken Nytt vaskerom. Vi har samlet inspirasjon til julepynt av den aller fineste slag som du selv kan lage ved å hekle og strikke. Alle idéene er med veiledninger og liste over hva du skal bruke.


Hver dag legger vi ut tips om en gratis hekleoppskrift.

Velkommen til DROPS Design! Her finner du mer enn 120. Jeg bruker denne bloggen for å gi hjelp for å finne linker til sider som kan være av interesse for andre og den er meget allsidig. Det er først å framst gratis oppskrifter jeg legger ut. Bloggen innbefatter mange forskjellige ting og tema og hjelp til å bidra til sin egen hverdag.


Vår jul er inspirert av de vakre nordiske mønstre strikket og heklet sammen til julepynt og fine hjemmelagde julegaver. Julen er din, god førjulstid!

Denne siden ble sist oppdatert 23. De fleste er gratis. Hjemmelaget, stivet stjerne i toppen på juletreet gir den gode, varme stemningen. Det er en vanlig måte å hekle kuleformer på, og den er enkel og man trenger ikke mønster når man har heklet den en stund.


Men den er ikke ideal. Det man gjør der er øke på samme ste samme antall masker hver rad til man har den størrelsen man ønsker, så hekler man et par rader uten å øke før man begynner å minke på samme måte. Dette er et nyttig verktøy om du leter etter et spesielt mønster eller inspirasjon for eget design!


Du kan lese mer om det her! Koselige lykter heklet i Perle bomullsgarn. Lys blågrå 1g passer til flere lykter. Jeg lærte å hekle for dager siden og har lenge tenkt at lykter på syltetøyglass skulle bli høstens prosjekt. Etter at jeg har lært hekling og heklet oldemorsruter til felles prosjekt i mitt lokale husflidslag - har jeg nå heklet en lykt etter din oppskrift!


Greit og dele mønster når det er ganske mange som lurer på den. Og hun som har laget mønsteret la ned bloggen sin for lenge siden så tror nok ikke det skader noen og ha den på min blogg nå. Hyggelig at flere tar frem heklenålen og setter i gang.


Lyslykt heklet av litt mor Åse ullgarn.

Disse søte små tøflene er hekla etter mønster kjøpt på ETSY hos Vita HER. Hun har mange flotte,. Jeg har heklet noen juletrekuler etter eget design, inspirert av de strikkede som nå dukker opp på diverse blogger. Det er fort gjort å hekle en slik kule, jeg bruker ullgarn og heklenål 5. Mine juletrekuler er fastere enn de strikkede jeg har sett, og holder fasongen ekstra godt.


Mine søte små er heklet i Bomull Sport fra Gjestdal, med heklekrok nr. Inne i kroppen til uglene kan du oppbevare nøklene dine… :O) Har problemer med å legge igjen kommentarer hos andre, for jeg får ikke logget meg inn på kontoen min. Jeg logger meg på som vanlig, men når jeg går inn på bloggen, så er jeg ikke innlogget likevel. Finn deg et mønster du liker og begynn med en prøvelapp. Det var særlig bestemødre som heklet disse.


Gratis oppskrift på heklet lue.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg