tirsdag 12. april 2016

Fransk landstil inspirasjon

Mesteparten av de gamle franske varene er 1år eller eldre, hvilket gjør dem til antikviteter. Innehaverne av Landstil ønsker også å inspirere, og vi legger stor vekt på å ta egenproduserte bilder, slik at du finner inspirasjon til nye anvendelsesområder til ting du allerede har, eller nye kjøp du gjør hos oss. Fransk landstil , industriell, vintage chic, boheme chic, glam og trend i skjønn forening! Passer flott til den rustikke og franske lands.


Bilde av Hagebord i romantisk stil.

Interiørbutikk i Nittedal som også selger over nett. Blanding av nytt og gammelt i fransk landstil. Se den flotte villaen i fransk landstil. Lyst, lekkert interiør i robuste. Mange nordmenn henter inspirasjon herfra når vi skal innrede våre hjem og hytter.


Med Rørens lidenskapelige interesse for interiør og ektemannens kunnskap om det tekniske, har de tatt oppussingen i etapper – og stortrives med det. Jeg er også selv stor tilhænger af stilen. Den franske landstil har flere nuancer og det skal selvfølgelig også passe til vores bolig.

Det er i grunn lettere å si at man har et franskt landstil -inspirert hjem,enn at man HAR en fransk landstil. Da kan man iallefall ikke bli anklaget for at det ikke er gjennomført til punkt og prikke! Og din blogg Stine,er en stor inspirasjon for meg,enten du har en jielde-lampe eller ikke!


Foto: Pernille Kaalun Mari Eriksson? Jeg slutter aldri å inspireres av kjøkkenet til Kim og Bjørn Stiler. I dag skal jeg prøve å si litt mer om den franske landstilen, og om hvordan man kan tilsette elementer av denne stilen i sitt eget hjem - selv om det ikke er helt enkelt å definere hva som er fransk landstil , for det handler mer om en stemning, enn om regler og rammer. Få drømmehjemmet 3. Skap ditt drømmehjem Vi har alt du trenger for å få ditt eget personlige hjem – fylt av vakkert interiør som gir en perfekt ramme for de gode stunder. Bestill Fransk mat hos Just Eat.


Hundrevis av forskjellige restauranter. Ikke rart at nordmenn elsker den franske landstilen som har en lys og trivelig stemning, rustikke møbler og vakre pyntegjenstander. Den Franske Landstil er en unik og trendy livsstilbutikk som setter pris på vakre og unike ting. Med henne kom den lette, lekende, romantiske og elegante rokokkostilen. Den er tidløs og jeg synes den passer veldig godt inn i den stilen vi har her i huset, som går i retning av fransk landstil og noe jeg vil kalle shabby rokokko.


Et nydelig hjem i fransk -nordisk landstil er dette som har vært omtalt i Sköna Hem. Lyse vegger og gulv med svarte kontraster er lekkert. Jeg synes stemningen i disse bildene er så nydelig!

Hjemmet tilhører Birthe som driver den danske interiørbutikken Kronen. Hun er på franske loppemarkeder hver måned for at håndplukke gamle møbler, antikke franske kirkestaker, religiøse figurer, gamle franske Louis Philippe-speil, fattigmannssølv, fajanse, gamle fuglebur og lavendelkasser. Møbler i fransk landstil finder du her på siden. Vi har et godt udvalg af kvalitets møbler i ægte fransk landstil , så nærmere kommer du ikke på et fransk landligt look til boligen, hvis du handler møbler hos os.


Med disse møbler kan du skabe en fransk stemning i dit hjem, med masser af charme og hygge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg