onsdag 20. april 2016

Dikt om død bror

Eit eple Et vakkert dikt om et rødt eple. Jeg bøyer mitt hode ærbødig for alt du var, hva du gjorde, og det som ga mening til livet, for den som fikk være deg nær. Jeg løfter mitt hode i glede ved minner om deg og din tid.


Om din tid blant oss er over, så er du en del av mitt liv. Trenger du et godt sitat?

I am a thousand winds that blow. Si det med ord er et tilbud fra Mental Helse til alle som ønsker å sende oss en melding og få svar tilbake. Du kan skrive om det som er viktig for deg. Jeg har også en bror som døde i en bilulykke. Da året startet hadde jeg ingen antakelse om at dette ville skje, min far var frisk og fin, han døde brått og uventet.


Han er der for deg fra morgen til kveld – Lojal og trofast som få. I nødens stund er han god å ha.

Kondolanser, kondolansekort, kondolanse dikt , kondolanse protokoll, kondolansehilsen, kondolanse or kondolanse sitat, kondolanse tekst, kondolanse vers. Han ble funnet død på et rom på Natthjemmet i Grønnegata 103. Min årelange kamp var tapt. Jeg hadde mistet min bror , min kjære bror. Jeg kan ikke gjøre noe mer.


Og når den slår til og tar et ungt menneske, så er det så brutalt og hjerterått. I en konfirmasjonstale gjør det ingen ting om man bruker de mest kjente diktene , for her handler det om å nå inn til både konfirmanten og til gjestene. Her har vi funnet fem dikt til konfirmanten av Trygve Skaug, Karin Boye, Nordahl Grieg og Trond Viggo Torgersen som sier noe vesentlig om den perioden i livet konfirmanten er. Døden er så endelig. Jeg låner dere to en stund et barn jeg har, sa Gud.


Hold av henne mens hun er på jor og gråt når hun får bu om å reise hit til meg igjen. Når du trasker ned langs livets vei og stormen plutselig tar tak i deg hold deg da godt fast i en venn og husk at været alltid stilner igjen. Bare ens tanker om kjærlighet og død. Dikt om vennskap – av 20.


Om en gammel dame som tenker på sin. Her er kjendisenes favorittdikt Se favorittene - og les dem her!

VG Nett) Norske kjendiser feiret poesidagen ved å plukke ut sine favorittdikt. Min svågers bror gick bort i söndags natt och jag känner att jag vill skriva något vackert. Men just nu står det helt stilla.


Poesi er ofte betraktet den estetiske medium som er best rustet til å uttrykke menneskelige følelser og følelse. Han skriker ikke, raser ikke, river seg ikke i håret. Henger bare hatten og frakken sin på knaggen i gangen og lukker døra stille bak seg.


EN BROR - av Siv Andersson En bror ger stöd och trygghet som pojke och som man. När man behöver hjälp så gör han vad han kan. Han ger gärna goda rå ett handtag och sin tid.


I livets alla skeden så finns han där bredvid. Tillsammans har man minnen från en tid i samma hus. Alla lekar som man lekte och en hel del hyss och bus.


De hadde funnet eldste broren min død i leiligheten hans. Da mamma fortalte det til pappa, så gikk han liksom litt istykker forann øynene på oss. Vi prater vondt om kåker. Det var fra politiet.


Vi filer sløge sager. Og ofte kommer dager. Men støtt kom nye vårer. Ja, ord som frosne tårer. Og under grågåsplogen. Da kom jeg over en RIP side på fb, hvor noen hadde lagt det inn.


Jeg leste det og skjønte at det ikke var helt det samme, men synes det er så fint at gjest over her fortjenter og høre om så den plagierte utgaven. Har en drøm om å komme hjem, dit ei fremtid ennå bor. Snart stiger sol et sted i øst, og i natt har ingen gitt meg svar. Men det finnes ei fattig trøst, drømmen du alltid bar.


Kun Balders bror Hermod torde å ri dit. Han fikk låne Odins hest, Sleipner, og red i ni dager før han nådde frem. Hermod bad Hel om å la Balder komme tilbake, noe Hel etterhvert gikk med på hvis alle ting i verden, levende som døde , ville gråte for Balder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg