mandag 4. april 2016

Ny taxfree gardermoen

Bestill online og spar opptil ! Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå! Overnatting slik du vil har det! Cutters er et nytt og unikt drop-in konsept som bygger på tre faktorer: effektivitet, kvalitet og pris.


Ny taxfree gardermoen

Effektivitet ved at hårklippen kun tar minutter, kvalitet ved at de har dyktige frisører og en fast pris på hårklipp uavhengig av kjønn og type klipp. Når du registrerer deg til å motta nyhetsbrev fra taxfree. Du kan forvente å motta én til tre e-poster i måneden. Vi har sjekket både butikken og prisene.


Du kan også bestille varer på nett hvis du ønsker. De fleste reisende som skal videre fra OSL går fra ett fly til det neste og trenger ikke gå igjennom. Nå er det en ny trend som herjer: Det skal være lokalt, økologisk og eksklusivt. Taxfree er ikke lenger bare tobakk og sprit.


Ny taxfree gardermoen

Du sparer gjerne mye penger ved å handle utenlands og på taxfree. Før man begynner å handle til den store gullmedalje, kan det være lurt å sette seg inn i regler for kvoter. Regler for fritak fra toll og avgifter er strenge.


Den blir mer enn dobbelt så stor som dagens ankomstbutikk. Statistikk har stor verdi for videreutvikling av nettsidene våre. Vi ser på slike informasjonskapsler (cookies) som nødvendige og de samler kun inn informasjon som ikke kan knyttes til deg som enkeltperson. GARDERMOEN (VG) Fra nyttår av blir det etter alle solemerker taxfreehandel etter landing.


Jeg har plukket ut de beste kjøpene, både med tanke på pris og kvalitet. Gardermoens nye taxfree -mekka. For langt ifra alle vinene sparer man noe særlig penger på, og langt fra alle har den kvaliteten man skulle ønske. I dag åpnet den nye terminalen på Oslo lufthavn for operativ prøvedrift, med enkelte avganger og ny taxfree -butikk for de som reiser ut. Det er ikke lenge siden den nye og mye større taxfreebutikken på ankomst ble åpnet.


Dinside har vært på omvisning i den nye terminalen, som også kan by på en mer effektiv sikkerhetskontroll. Den nye taxfree -butikken er utformet slik at den fremstår som ny og moderne, samtidig som helhetsinntrykket er i tråd med resten av flyplassen. Brede handlegater gjør det lettere og mer oversiktlig å navigere mellom de ulike varegruppene.


Dette blir taxfree som man aldri har opplevd før i Europa. Men i tillegg til de gode gamle bestselgerne med tobakk og sprit, er det kommet nye trender. De har også inntatt det tradisjonsrike markedet som er litt utenfor alt det andre.


Hold deg oppdatert og abonner på GDs nyhetsbrev! Da får du de viktigste sakene rett i innboksen din. Det gir oss mulighet til å tilby ikke mindre enn 6nye produkter innenfor alle de typiske taxfree -varene.


Join us, as we check out the huge, new taxfree store at OSL! Foto: Travel Retail Norway Vis mer Vin og champagne utgjør det største delen av lokalet – der utvalget øker fra 4til 6ulike. I Norge er lakrispiper ansett for å være en tobakksvare, og har 18-årsgrense.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg