torsdag 7. april 2016

Middag med lite kalorier

Alle fortjener en smaksrik middag! Her finner du forslag til ferdige ukemenyer. Hver uke gir vi deg to raske middagsalternativer som består av bare produkter. Flere spennende middager på under minutter.


Se våre spennende oppskrifter her. Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv.

Populære cruise og seilturer i Australia på Viator! Rask og enkel kjøpsprosess. Kalorier per porsjon: ca 400. Avokado er en fet grønnsak, men fettet er av den sunne sorten. Vis mer Reker inneholder mye protein og kalsium, men lite karbohydrater.


Kjekt for deg som tenker Glykemisk Index. Velg kornblandinger med mye fiber og lite sukker. Ble det litt mer mat og drikke enn planlagt i jula, kanskje du er på diett eller rett og slett ønsker å ha.


Tre sunne middager med lite kalorier To av middagene er under 3kcal.

SUNN MIDDAG MED OST: Spiser du disse parmesanskålene til middag får du i deg 2kcal. På fastedagene skal du bare spise to små måltider, nemlig lunsj og middag. Hvert måltid kan bare bestå av 2kalorier.


Her er forslag til oppskrifter for 5:2-dietten, og alle er sunne og gode. De fleste oppskriftene er veldig enkle og passer til dager da du har det travelt. Hvor mange kalorier du bør spise i løpet av en dag, avhenger av høyde, vekt og alder, samt hvor aktiv du er. Er det dager hvor du nesten ikke beveger deg, trenger du mindre, mens du naturlig nok kan trenge litt mer om du for eksempel har trent. Her har dere noen av de mest populære pastarettene mine med lite kalorier pr porsjon, dvs under 5og de fleste er under 400.


Selv om pasta i utgangspunktet ikke er så lavkalori, er det mange av disse rettene som holder seg under både 50 4og 3kalorier pr porsjon. Hvis du vil bli fort mett uten å gå bananas i kalorier , er det lurt å gå etter matvarer med et høyt fiberinnhold. Ellers er det bare å lesse på med grønnsaker! En pakke frossen bukettblanding på Rema koster kr, inneholder 5gr av gule og oransje gulrøtter, sukkererter, blomkål og brokkoli (og kcal per 1gr). Supper kan man spise MYE av før man kommer opp i kalorier.


Dags för nya vanor? Vi ger dig hjälp på vägen! Kickstarta med en riktigt hälsosam vecka och ät middagar som innehåller mindre än 5kalorier.


Här har vi samlat ett gäng härliga middagsrecept med lite kalorier , middag med max 5kcal per portion. Disse forslagene til frokost og lunsj med lite kalorier er hentet fra boka Alt om 5:2-dietten.

Jeg har imidlertid byttet ut vanlig ristet brø som i følge boka inneholder 1kalorier pr skive, med brødskiver av brød fra brødmixen til Funksjonell Mat inneholder kalorier pr skive. Lager du suppe med buljong eller kraft, renskåret kjøtt, kylling eller fisk og fyller på med masse grønnsaker, blir du både varm og mett, men uten at du får i deg for mange kalorier. Här är tio måltider som förutom att de är snabblagade bara innehåller max 3kalorier. Burrito er en meksikansk rett med myke tortillalefser. Lag den gjerne med kjøttsaus, bønner, ris, guacamole, revet ost og rømme.


I denne oppskriften har vi brukt kyllingkjøtt, men du kan også variere med andre typer kjøtt, som biff av okse eller svin indrefilet. Tre enkle middager med lite kalorier Velg mellom fisk, kjøtt og vegetar. Planlegg gjerne middag og innkjøp for flere dager av gangen. Det går kjempe fint, da jeg bare spiser masse grønnsaker, fisk, og litt frukt.


Det er bare å vite hvilken mat som inneholder minst kalorier , så går dagen kjempe fint. Var ikke sulten i det hele tatt, og det til tross for all maten jeg har spist hele julen. Her er en kjempe fin middag til de som ønsker å gå ned i vekt.


Først og fremst vil jeg si at det er vanskelig og uholdbart for kroppen å leve på kun 7kalorier om dagen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg