torsdag 21. april 2016

Fødselsforberedende kurs kk bergen

Hele landets kompetansehus. Les mer her og ta kontakt! Norges største kursoversikt. Finn et kurs der du bor! Super pris, det finnes ikke bedre!

Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Reserver ditt Hotell i Bergen online. Selv om kroppen vår automatisk baner vei for barnet ut, er det mange gode grunner for å forberede seg godt til en fødsel. Et fødselsforberedende kurs kan være en slik forberedelse. Kurs som omhandler hvordan fødsel starter, praktisk info om når reise inn, hva som skjer på sykehus, omvisning på KK ,. Tar opp tema som smertelindring, partners rolle og mye mer.


Hjertelig velkommen. En plass gjelder et par.

Betaling med kort kurskveld. Fødselforberedende kurs. Mange spørsmål melder seg når et barn skal komme til verden.


På et fødselsforberedende kurs får du svar på mange av disse spørsmålene, og du får anledning til å ta opp dine tanker og undringer sammen med andre i samme situasjon. Vi tilbyr fødselsforberedende kurs. Kurset inkluderer én time omvisning på Kvinneklinikken i Bergen. Aktuelle datoer for kurs. Informasjon om pris og påmelding.


Fant du ikke det du letet etter? Send oss en melding via skjemaet under så svarer vi deg så snart vi kan. For å kunne bruke denne nettsiden må du først aktivere JavaScript. Her finner du oversikt over prisene for ulike konsultasjoner og kurs hos. Kurs Det arrangeres fødsels- og ammeforberedende kurs på helsestasjonene.


Målgruppen for kursene er alle førstegangs gravide par. Flergangsfødende og andre med særskilte behov får individuell informasjon. Klinikken har òg ein stor gynekologisk seksjon der vi har eit breitt tilbod innan utgreiing og behandling av kvinnesjukdommar.

På følgende nettside - dnjhordaland. Er det noen av dere som har vært på det? Jeg synes det er vanskelig å vite hvilket jeg skal velge av det hos privat jordmor (Irgens), jordmorforeningen og på helsestasjonen. Personalbruken skal ikke overstige timer pr kurs. Nasjonalt kompetansesenter for amming godtar at informasjon om amming gis i uke 32- 36.


Antall deltakere pr kurs : 5-par avhengig av organisering og. I tillegg til å vere lokalsjukehus for Bergen og omegn tar vi i mot fødande med komplikasjonar i svangerskapet frå heile vestlandsregionen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg