onsdag 20. april 2016

Negativ test fortsatt ingen mens

Ikke mens , negativ test. Familie, samliv og seksualitet Prøvere og ufrivillig barnløse;. Erfaringer med forsinket mens men negativ test? Negativ test men ingen mens.


Har ikke testet på nytt enda er så redd for en ny negativ test men er nå uke siden mensen skulle ha duket opp og fortsatt.

Håper det er noen som kan hjelpe meg her. Nå har jeg akkurat fullført dager i denne syklusen. Testet i dag tidlig, men fikk negativ test. Mens -smertene kom f. Sv: overtid og negativ test Hei jenter, idag har jeg vært i sverige, handlet gravidtest, følte lissom at herregud hvorfor handle gravid test jeg er jo ikke gravid uannsett, følte jeg når jeg sto der, men handlet. I dag, dager over antatt menstidspunkt, tester jeg fortsatt negativt.


Bortsett fra såre brystvorter og svingende humør (mye mer enn vanlig PMS) så har jeg ingen symtomer. Om jeg ikke er gravi hva kan dette være da?

Kan jeg fortsatt være gravid selv om test er negativ i dag. Hvis menstruasjonen er forsinket, tester du igjen tre dager senere. Hvis du fortsatt er i tvil skal du ta kontakt med lege.


Hva skjer når graviditetstesten er negativ , men du har forsinket menstruasjon? Det er også helt i orden å be om råd og oppfølgning hos legen sin dersom man ønsker barn, men har uregelmessige sykluser eller dersom det skulle gå lang tid med forsøk uten å lykkes. Ingen som vet hva det kan være? Altså den første testen jeg tok lot jeg ligge mens jeg gjorde andre ting, og når jeg så på den var den negativ. Men den andre jeg tok fulgte jeg med hele tiden.


Og først kom det en svak tynn lodrett strek. Vil dette regnes som en positiv test ? Har tatt rfsu test og en annen billig variant fra apoteket. Dersom den blir negativ tar jeg kontakt med legekontoret. I dag er jeg dager over IKM, og fortsatt negativ test på morgen urin.


Fortsatt håpefull: Hei igjen Siri:) Skrev til deg onsdag 20. Hvor vanlig er det å teste positivt seint? En positiv test stemmer nesten allti mens en negativ test kan være tatt for tidlig.

Men det kan også forekomme uregelmessige blødninger uten. Dersom du har fortsatt negativ test og ingen menstruasjon nå i dagene. Eg har aldri tidligere stått over ein menstruasjon, fått det til ganske punktlig tid kvar månad.


Hvis man har sterk mistanke om graviditet, kan testen gjentas etter noen uker. I går kveld hadde mannen min og jeg sex, og det som da kom ut igjen var lyserødt og det så ut som mensen kom. Men i dag er det fortsatt ingen verdens ting, og testen er fortsatt negativ.


Jeg ble fryktelig lei meg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg