fredag 29. april 2016

Barnedyne ikea

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stort dekorsortiment. Dekorer med detaljer fra Jotex.


Se alle IKEA Family-tilbud. Her finner du en oversikt over alle tilbudene våre. Book en interiørdesigner. Få hjelp av en interiørdesigner på nett eller varehus. I IKEA vet vi hvor viktig god kvalitet på tekstiler til barn er.


Derfor er tekstilene våre til baby testet og inneholder ingen kjemikalier eller andre stoffer som kan skade barnet. På den måten kan du føle deg trygg på at babyen din kun får det beste, mens babyen din vil kunne kose seg i deilige, myke babytepper og håndklær. Ved å dele denne siden sier du deg enig i IKEAs vilkår og betingelser. Inter IKEA Services B. V er eieren av all intellektuell eiendom, f. IKEA - LEN, Dyne til sprinkelseng, hvit, Anbefales fra måneder. VINN ET GAVEKORT PÅ 3. Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen.


Du får også direkte tilgang til nyheter, inspirasjon og konkurranser. Juniordyner og babydyner. Vi har et stort utvalg dyner til junior og baby, alt fra babydyner til krybbe, sprinkelseng og barneseng.


Alle våre junior og babydyner er i fiber eller dun og er allergi- og miljøvennlige. Barnedyne av fiber. En lun helårsdyne som både er hygienisk og allergivennlig. Dynen inneholder hulfiber som har meget god lufttilførsel og gjør dynen varm.


Hos oss finner du dynen som passer akkurat ditt behov! Velg blant dyner i dun eller dyner med fiberfyll. Både til voksen, baby og barn.


Våre medarbeidere i Princess har bred erfaring og gode kunnskaper om dyner. Opptil års garanti. En god natts søvn gjør deg uthvilt og klar for en ny dag.


Våre dyner fås i mange kvaliteter i både dun og fiber, slik at du kan velge det som er best for deg. Sov trygt og godt med princess dunprodukter. Vi er stolte av å kunne si de fleste av våre dunprodukter er godkjent av miljømerket Svanen.


Når du kjøper et svanemerket produkt kan du være helt trygg på at produktene er trygge for både deg og miljøet. Velg mellom et stort utvalg av barnegardiner, dyner, puter, sengetøy, kosedyr, pynteputer og mye mer – alt for at du skal få den beste tiden med dine små. Ser du etter sengetøy til barn og baby? Kjøp trygt og enkelt i nettbutikken.


Når du har kjøpt ny dyne og pute eller nytt sengetrekk, er det kjekt å sørge for at det varer så lenge som mulig. Pass på å følge vaskeinstruksene på varen du har kjøpt, og kanske kan det være lurt å handle en vaske- og tørkeball for dunprodukter for å hindre at dunet klumper seg etter vask. Hos JYSK har vi et stort utvalg av hageputer i mange ulike fasonger og kvaliteter, og derfor kan vi tilby puter som passer til de aller fleste hagemøbler.


Køb den rigtige størrelse. Når det er tid til at købe juniordyner, er det vigtigt, at dine børns dyner har den rette størrelse, så de ikke får kolde fødder og forstyrres i deres søvn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg