mandag 25. april 2016

Babysokker strikking

På nett og i butikk. Se vårt utvalg og kjøp her! Velkommen til Nøstebarn. Vi har sokker for alle barn. Fri frakt når du kjøper for 5kr - Kjøp i dag! Hei, er helt ny på strikking.

Lurer på punkt 2) når det står strikk kun de midterste maskene. Hvordan gjør man det ? Nå har jeg strikket ferdig runden slik at alt er så den ene strikkepinnen. Bluum babysokker – gratis strikkeoppskrift. Disse søte babysokkene tar kort tid å strikke, selv om du ikke har prøvd å strikke sokker før. Hver dag legger vi ut tips om en gratis strikkeoppskrift.


Noen ganger er det en ny oppskrift, andre ganger kan det være en oppskrift som fortjener å tas fram igjen. Vi strikker små blå babysokker. Garn: Rauma TUMIPinner nr: Lagt opp masker og strikket sokker som vanlige voksne sokker.

Etter x antall sokker går det mye automatisk. Du kan prøve med å strikke masker rett, løs av, rett, den løse over den rette, rett og snu. Kjempefine babysokker og jeg er helt enig, de er veldig fin fasong på og sitter godt på foten.


Fin måte å få brukt litt av det tynne restegarnet på, for det går ikke så mange gram i hvert par. Enkle å strikke er de også. Håper du får en kjempefin dag i vårsola! Husker du Håndarbeiden?


Denne bloggen skal handle om allsalgs håndarbeid. Enten du er fersk i faget eller viderekommen, håper vi å komme med gode ideer og gi litt inspirasjon. Sitteunderlag Du trenger: Store rundpinner, rundt 8-12. Her finner du mer enn 120.


Dette er enkelt å strikke, men tar litt lengre tid da det er såpass mye garn, samt at du må lage det så tidlig at du rekker å tove det og ikke minst å tørke det etter toving. Som sagt gjennom årene har jeg strikket utrolig mange babysokker. Når folk ser disse babysokkene, og finner ut hvor de kommer fra, får jeg stadig spørsmål om jeg ikke kan strikke babysokker til babyer som allerede er født eller til de som skal komme. Når man strikker gave til en liten baby, er det hyggelig å lage noe som de ikke vokser ut av med en gang.


Del bilder av gensere, luer, votter, m. Mange babysokker er veldig skjønne å se på, men ikke så praktiske i bruk. Da jeg strikket forrige sokk fikk jeg til å.

Jeg har strikket én sokk med denne oppskriften,men måtte ta en pause fra strikking i noen mnd. Strikka babysokker. Du får en detaljert beskrivelse av hvordan du strikker hælen.


Ang farger så likte jeg alle 3. Likte de så godt så kanskje jeg skal prøve meg på oppskrifta du la ut. Tusen takk for du delte den med oss andre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg