onsdag 27. april 2016

Sparkedress baby

Sparkedress baby

Våre bestselgere gjennom år, og fortsatt like populære! Update their essentials this season with the Dus Onesie in Lavender from the Norwegian brand Lillelam. All wool is sourced with a focus on animal welfare from mulesing-free sheep farms. Disse plaggene er simpelthen helt geniale. De aller fleste klesmerkene som tilbyr sparkebukser og bodys, vet å bruke de mest behagelige stoffene.


Sparkedress baby

Her er det bare kvalitet som gjelder, slik at ikke unødige irritasjoner skal oppstå. Zalando har samlet sammen de mykeste og mest praktiske bodyene og sparkebuksene for baby. Den har nydelig mønster på magen, knapper i nakken og på innsiden av bena. Dressen kan maskinvaskes ved 40° C ullvask.


Størst på babyklær! Stripet sparkedress i myk økologisk bomull til baby. Ermene har et brodert hundeansikt nederst. Plagget har fast fot pyntet med labber på fotsålen.


Sparkedress baby

Trykknappene fra halsen til nederst på bena forenkler av- og påkledning. Bodies og sparkedresser er de perfekte plaggene. De er heldekkende, myke og supersmidige å ta av og på. Dessverre er det bare de yngste som får bære dem. De gjør det enklere ved bleiebytte, fungerer utmerket som nattøy og er utrolig behagelige å ha på seg.


Deilig og myk sparkedress med glidelås som passer fint som trille- eller kjøredress i 1 merionull. Praktiske brettekanter på ermer og ben gjør det enkelt å tilpasse dressen. Produktspesifikasjoner: - 1 merinoull. Kan maskinvaskes ved 40° C ullvask. Disse sparkedressene er perfekte for en rolig dag hjemme.


Den rosa dressen har en lomme og den turkise dressen er pyntet med en sløyfe. Lillelam lager ullklær til baby og barn i den skjønneste og mykeste merinoull og deres sparkedress er svært populær. Lillelam er norsk designet ull til barn og er kjent for sine varme dresser i ull, Lillelam luer og votter samt nydelige Lillelam Ullpledd. Fin og praktisk dress med glidelås og romslig passform. Fint mønster på bolen, som går igjen i både lue, votter og tøfler i samme kolleksjon.


Klær og utstyr til barn og baby. Nydelig og behagelig sparkedress til baby med flotte detaljer, som håndbrodert broderier. Finnes i to farger går og hvit. Både små og store setter pris på behagelige klær. Derfor er vi sikre på at denne flotte sparkedressen vil falle i smak hos minsten.


Knappene på dressen er plassert slik at de ikke skal gjøre det ubehagelig for barnet å ligge eller sitte, og stoffet er svært mykt og godt. Som om dette ikke var nok, har sparkedressen i tillegg et flott design hvor både store og små kan finne sine. Barn og Baby er en norsk nettbutikk med fysisk butikk på Teie i Færder kommune (gamle Nøtterøy kommune), ca km fra Tønsberg sentrum.


I lyseblått plysjstoff med fargerikt motiv på brystet. Velkommen inn til nettbutikk for barn og baby ! Sparkedress fra Lillelam laget eksklusivt for Barnas Hus.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg