torsdag 14. april 2016

Hemoroider som blør kraftig

Du finner et bredt spekter av Hemoroideprodukter hos Med- Kjøp online. Denne gangen kom den relativt plutselig etter en treningsøkt, og er større en vanlig. Slik jeg forstår deg har det også gått sprekk i hudfolden som inneholder hemoroiden, slik at det kommer en blodpose ut som blør nesten konstant. De er ufarlige og krever kun behandling dersom de gjør vondt.


Tilbakevendende hemoroider og smerter ved endetarmen kan ha andre årsaker og bør undersøkes nærmere.

Folk som lider av dette ønsker selvfølgelig en behandling og gjerne en kur som gjør at de blødende hemoroidene forsvinner for godt. Blod på toalettpapir, i toalettskålen eller i avføring er ikke uvanlig, og kan skyldes en blødende hemoroide. Tilstander som øker trykket i buken, blant annet kraftig press ved tømning, forstoppelse, graviditet, langvarig ståing og tungt kroppsarbeid disponerer for økt venetrykk i endetarmen.


Marisker kan sitte på de samme stedene men består hud og bindvev uten store blodårer og blør sjelden. Forhold som kan gi økt trykk på blodårene er kraftig pressing når man er på toalettet, forstoppelse, langvarig ståing eller sitting, graviditet, fiberfattig kost, fedme og tungt kroppsarbeid. Nå har jeg fått til store endringer på kort tid.


Mine enorme, vonde og blødende hemoroider har blitt til bitte små som så vidt synes.

De blør nesten ikke lenger (kun bittelitt pga sårhelingen) og gjør ikke vond lenger. Her er min oppskrift som fungerer for meg. Behandling ved hemoroider Hvis det fastslås at man har hemoroider kan dette behandles med legemidler. Ved små hemoroider anbefales det reseptfrie legemidler, som finnes både med og uten kortison.


Ved alvorlige plager kan legen skrive ut medisin på resept. Søk hjelp om du: Blør mye fra endetarmen eller om det er første gangen. Slike hemoroider (åreknuter) er dekket av sterk hud og ryker og blør ikke så lett. De gir sjelden symptomer. Sprekker de så vil hudfolden som lå over den bli stående igjen som en mariske (se bilde lenger ned på siden).


Ytre hemoroider har nerver som registrerer smerte. Utposningen kan bestå av følbare kuler i endetarmen. Kulene kan forsvinne inn, eller de lar seg dytte inn etter tømning. Andre ganger dreier det seg om indre hemoroider som ikke kan kjennes.


Ikke alle har smerter. Gratis frakt fra 6kr.

Selv om mange mennesker har hemoroider , er det ikke alle som opplever symptomer. Imidlertid kan en intern hemorrhoid stikke ut gjennom anus utenfor kroppen. Det er også vanlig å få hemoroider under graviditet. Symptomer på hemoroider. Større hemoroider kan gi irritasjon, kløe og smerter.


Du sier ikke noe om alderen din, men du bør uansett gå til lege dersom du blør fra endetarmen. Små hemoroider kan føles litt ubehagelig, men mange merker ingen symptomer. Alle som blør fra endetarmen, bør få det undersøkt av en lege. Insister på kolonoskopi da dette er den sikreste måten å oppdage om det er noe alvorlig på. Dette kan skje i forbindelse med svangerskap, hos personer som tilbringer store deler av dagen i sittende stilling, og hos pasienter med treg avføring som må presse hardt på når de er på toalettet.


Blødningene har tiltatt kraftig det siste året, og er nå på et nivå der jeg tror jeg kunne fylt opp en kaffekopp med blod. Blodet er rødt, og ser ut til å være friskt. Hemoroider oppstår ved vedvarende forhøyet trykk i venene i endetarmen. Alle leger jeg har vært til ser ut til å stille seg skeptisk til at jeg blør så mye som jeg påstår.


Etter koloskopien ble jeg skikkelig dårlig i magen. Jeg har vært plaget med en utvendig hemoride i månedsvis, og blør litt hver gang ved dobesøk. Kremer fra apoteket hjelper ikke, har også brukt zinksalve uten bedring. Men en ting som hjelper er psyllium husk frøskall.


Tar to teskjeer rørt ut i vann hver dag. Viktig å drikke et par glass vann etterpå, da frøene suger til seg mye væske.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg