mandag 11. april 2016

Tale fra lillesøster til storebror

Her finner du mange sanger til konfirmant fra søsken - enten det er sang fra bror eller lillebror, storebror , storebrødre, lillesøster , eldre eller yngre søsken. Til brudepar fra søsken. Fremføringen tar ca.


Flotte konfirmasjonssanger til konfirmant fra søsken, lillesøster , lillebror, storesøster, storebror og storebrødre. Vi skriver også konfirmasjonssang fra søsken på bestilling.

Eller mimre om hyggelige ferieminner? Så kan du avslutte med å gratulere hovedpersonen med dagen, og eventuelt komme med noen ønsker for fremtiden. Broren min gifter seg snart, og jeg bør vel holde en tale. Jeg holdt ikke tale i det første bryllupet hans, men tror jeg vil gjøre det nå.


Det blir jo mest tale til ham, ettersom jeg bare har kjent bruden ett par år. Hva bør jeg ha med? Er det noen som har noen forslag å komme med? Tale fra brudens mor.

Tidligere var det brudens far som holdt tale til bruden, men det er blitt ganske vanlig at mor til bruden holder tale. Noen ganger deler mor og far på å holde talen. Denne talen regnes som en av hovedtalene i bryllupet, og den er egentlig en tale til både brud og brudgom. Nicklas du er den bedste bror man kunne tænke sig. En storebror er en som er helt spesiell – som du alltid kan stole på.


Han er der for deg fra morgen til kveld – Lojal og trofast som få. I nødens stund er han god å ha. Han vet alltid hva som skal til for å Rette opp gale ting som har skjedd.


Fra gråt til et lykkelig smil. Gutt – Kjøp talene her. Er du for eksempel fadder, følger det oftest med en forpliktelse til å holde tale. Problemet mange sliter me er at de ikke alltid kjenner konfirmanten så godt, og da kan en generell tale som fokuserer på gode ord være midt i blinken. Patos er derfor bra i denne talen.


Jeg har flere argumenter i talen , blant annet over hvor smart min bror er. Logos er derfor bra i denne talen. Stoltenberg fortalte om flere minner fra.


Han fortalte at han ikke kommer til å lese opp den ferdigskrevede talen han.

Og derfor ble jeg like glad hver gang du kalte meg storebror. En av mine oppgaver som storebror var å flette håret til Nini om morgenen før vi. Fra de mest ulike mennesker i de mest. Men du vil for alltid være min lillesøster.


Da min storebror blev gift, havde jeg fået brændt en cd med Shania Twains From this moment som jeg afspillede til brylluppet. Selvom vi har været gennem nogle hårde snit, så har jeg aldrig drømt om en anden bror. Bagefter sagde jeg nogle få ord om sangen, som jeg syntes passede til ham og hans kone. Jeg var kun år, så jeg havde ikke den store lyst til at holde tale.


Eleven har valgt at skrive med storebror som afsender og lillebror som modtager i anledningen af hans konfirmation. Oppgaven inneholder en konfirmasjonstale til min lillesøster som er skrevet til norskfaget på vg2. Vi fikk i oppgave å skrive en tale til en person.


Det skapes ikke assosiasjoner og gode minner ut i fra det, så her følger et lite resymè om deg slik vi opplever deg. Munter tale fra brudgom som inneholder alle de viktige punktene en brudgommens tale skal ha. Takk til bru foreldre, svigerforeldre og venner. Men la oss være realistiske – jeg er en metodisk kar. Man skal ikke forhaste seg når det gjelder så viktige ting i livet.


Så jeg ventet på den perfekte kone og det perfekte øyeblikk. Hvis du har lovet å holde tale , slår tvilen fort inn. Hvorfor bega du deg ut på dette? Du kunne vært en bekymringsløs gjest i bryllupet, konfirmasjonen, firmafesten eller bursdagen.


Men i stedet for å småprate om hvor hyggelig det er å samles av og til , er du dømt til å finne et stille sted for å pugge manus og kaldsvette.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg