onsdag 28. oktober 2015

Solbriller med lesefelt

Hos Brilleland finner du solbriller fra kjente merker i ulike design. Hos Interoptik finner du solbriller fra flere ulike merker og modeller. Stort utvalg og rask levering!


Hele glasset har naturligvis 1 UV-beskyttelse. Har du lyst å snakke med oss?

Solbriller med lesefelt. Sorte polariserende solbriller med grå leselinse (75mm) med styrke. Polariseringen fjerner solrefleks fra sjøen, lesefeltet gjør at du kan lese kartplotteren samtidig som du ser skarpt på avstand.


Vi tilbyr produkter av høy kvalitet som gir et klart bilde og har optimal passform. Samtykke til å gjøre oss bedre På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. THORBERG DESIGN lesebriller, solbriller , solbriller med lesefelt , følger det generelle motebilde så hos oss vil du finne farger som gjennspeiler det du vil se i butikkene.


Med gode priser har du større muligheter til å bytte briller etter humør og antrekk.

Gode ambassadører for fargerike briller er Eva Joly og Finn Sjøll. Bli klar til ferielesningen med smarte, billige solbriller med styrke fra Have A Look. De er ikke bare praktiske og uunnværlige – men også smarte og fås i mange flotte farger og fasonger som passer både til kvinner og menn. Se også det store utvalget vårt av solbriller med lesefelt.


Dette betyr at det er styrke nederst på glasset, mens den øverst delen fungerer som vanlige solbriller. Det er selvfølgelig UV-beskyttelse i hele glasset. Her får du nemlig en god solbrille, der har indbygget læsefelt i nederst i linsen.


Med denne løsning er du fri for at skifte mellem solbriller og læsebriller. Fordeler: Du kan se både på avstand og på nært hold med kun ett par briller. I motsetning til bifokale glass, er det ikke tydelig markert lesefelt i glassene, men kun en glidende usynlig overgang fra nærsyn til langsyn.


Shop dine favoritter hos Ellos nå! Skjønt og deilig på stranden. Mote til rett pris - Shop enkelt online hos Zoovillage - Premium brands! Fargede brilleglass.


Vi er stolte over våre produkter og det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd.

Derfor gir vi års garanti på de aller fleste av våre produkter, med unntak av forbruksvarer, og i visse fall opp til hele års garanti. Se etter vår garanti-logo ved produktet du har valgt for å se hva som gjelder for nettopp dette produktet. Vi tilbyr faste lave priser, hurtig levering og fantastisk kundeservice. Det gir deg klart og behagelig syn, når solen skinner.


Vi leverer også polariserte solbrilleglass som er fantastiske til å fjerne reflekser fra vann, snø eller våte veier. Progressive briller kan også være et godt alternativ til å ha to par briller, og du vil se betydelig yngre ut med progressive briller enn om du bruker briller med bifokale glass. Noen er laget i lett stål mens andre har justerbare stenger.


Enkelte briller har et lesefelt og noen har utskiftbare linser. Bifokalt glass er brilleglass der det er brillestyrker i glasset, avstandsfelt i øvre del av glasset, lesefelt i nedre del av glasset, adskilt med en strek i glasset. Vi har altså solbriller til ethvert behov. Plast- eller glassmateriale? Dette glasset har ikke datafelt i glasset.


Vi tilbyr synsundersøkelse, briller, kontaktlinser, linseabonnement og solbriller i høy kvalitet til lave priser, besøk oss både på nett og i butikk. Se vårt utvalg solbriller på nett, og prøv hos nærmeste Specsavers-butikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg