mandag 12. oktober 2015

Liten lysekrone barnerom

Barn har mye viktig arbeid å gjøre, de skal oppdage verden. Skap magiske barnerom. Få masse god inspirasjon her. Hundrevis av landlige knotter og håndtak på lager.


Rask levering og fri retur!

En lysekrone er mer enn bare en taklampe – det er et mesterverk som fungerer som et vakkert, naturlig blikkfang. De passer spesielt fint inn i store rom med god takhøyde, men kan også gi andre deler av hjemmet et elegant preg. En koselig lampe fra Mr Maria i form av bjørnen Brown! Lampen skaper en koselig atmosfære med dempet belysning og fungerer i barnerommet såvel som resten av hjemmet. En trygg og koselig liten kompis å ha på nattbordet.


Lampen kan dimmes slik at man får akkurat den lysstyrken. Om du ønsker deg en flott lampe, men en lysekrone vil henge litt i veien, kan du også se vårt utvalg av prismelamper.

Dette er lamper som er like flotte som lysekronene, men sitter tett opp til taket og kan da for eksempel benyttes i en gang med normal takhøyde. Se gjerne hele vårt utvalg av takpendler. Et barnerom er et rom i stadig endring, i likhet med innehaveren selv. Fra å være et lekerom, til å bli en arena hvor man ønsker ta i mot sine beste venner for utveksling av hemmeligheter, latter og spill. Ved å dele denne siden sier du deg enig i IKEAs vilkår og betingelser.


Inter IKEA Services B. V er eieren av all intellektuell eiendom, f. Lampehuset tilbyr lysekroner i mange forskjellige størrelser og fasonger. Du finner alt fra klassiske lysekroner med krystaller til lysekroner i en mer minimalistisk design. Finn din nye lysekrone i nettbutikken!


De som følger meg på snapchat (carobergeriksen) har garantert fått med seg at vi har brukt enormt med tid på å forsøke å henge opp en lysekrone ? Den er utrolig flott, men for en jobb! Om natten bidrar stillhet og mørke til god søvn. Om dagen må du imidlertid kunne justere innkommende sollys for å holde temperaturen på et behagelig nivå og skape det rette miljøet for lek eller lekser.


Gardiner som gir fordeler døgnet rundt, er et ideelt alternativ for disse allsidige og levende.

POLLY lysekrone - liten. Stamme og takkopp i kromfarget metall. Transparent ledning m. Materiale: Metall og akrylplast. Lyspærer inngår ikke. Takkontakt inngår ikke pga.


Lysekrone med klare akrylprismer. Derfor bør lysekronen i barnas rom av en gutt eller tenåring ikke bare være vakker, men også funksjonell. ContentsfunksjoneremnerEgnede fargerHvordan velge? Vi har et stort utvalg av taklamper fra kjente merker Se eksempelvis våre flotte lysekroner til hjemmet dagers åpent kjøp! Hva med en liten lysekrone på toalettet eller badet?


Se vårt utvalg og få inspirasjon til litt glitter i hverdagen. Her finner du lamper som er spesielt egnet til belysning i nærheten av seng for å få best mulig leselys. Sengelamper av god kvalitet. Kjmpe fin på barnerom.


Nydelig liten barnestol. Legg merke til målene, da dette er en liten. Drøm deg bort i harmoniske fargepaletter og detaljer som løfter helheten til himmels.


Her kan du boltre deg i inspirasjon til ditt nye soverom! Dette er gjerne taklamper med flere armer og dermed flere lyspunkter. Du finner lysekroner i mange modeller og stiler, fra klassiske prismekroner i krystall til helt moderne lamper.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg