onsdag 14. oktober 2015

Sjokoladekake med jordbærfromasj

Denne kaken smaker fantastisk! Har en fløyelsmyk kjerne som kan minne om en deilig og stor sjokoladefondant. Få oppskriften her. Den perfekte sjokoladekaken. Se oppskriften her.


Brownieskaken med nutella.

Velkommen til mitt søte kakeparadis! Jeg har bakt og samlet kakeoppskrifter hele livet. Fromasjen kan lages med frosne jordbær, så den kan lages hele året. Jordbærfromasj gjør seg godt enten som dessert eller kveldskos. Til denne oppskriften trenger du: 3g Jordbær g Sukker dl Fløte plater Gelatin 1. Kjør jordbær og sukker i enten en blender eller bruk stavmikser.


Kok opp bærene så pureen tykner litt. Håper dere alle har fått en bra start på en ny uke.

Med laktosefri kremfløte blir den en kake som kan spises av de aller fleste. Jordbærkake Lykke til med feiringen av årets konfirmanter. Har laget denne noen ganger, men er ganske lenge siden nå. Her er oppskriften. Tror du enkel porsjon er nok til å fylle lag (skal dele en sjokoladekake slik at jeg får deler)?


Skal lage smørkrem ved siden av til dik og til å trekke kaken med før lokket skal på. Kaken skal være cm. Barnekaker lages enten som sjokoladekake eller som marsipankake med syltetøy og krem. Oppskrifter til alle anledninger!


Sunn - rask - familien - kos - gjester - tradisjon. Kunnskap om kjøtt og egg, oppskrifter og tilberedning av mat finner du på matprat. Lager så italiensk marengs som pureèn og pisket krem blandes i #128578; Mmmm… Så noen vendinger er det for å lage denne moussen og tar litt ti men er ikke vanskelig! Jeg lager først en jordbær purè.


Verdier pr 1graPris: kr Kcal: 24Fett:. Sjokoladekake med rabarbra og jordbærfromasj. For å endre på rekkefølgen på søket, klikk på kolonnenavnet du vil sortere på.


Innhold og ytringer publisert på denne bloggen er bloggerens personlige ansvar.

All bruk av bilder, tekst, lydfiler eller video fra bloggen må avtales med eieren av bloggen. Blodappelsinfromasje med aprikosyltetøy, gul gele og glutenfritt sukkerbrødbunn. Inni har jeg en jordbærfromasj.


Den kremen inneholder ganske lite sukker, og jeg vet noen kanskje vil foretrekke den kremen litt søtere. Før du heller kremen i ringen – SMAK! Tilsett mer sukker om du mener den smaker for lite. Samtykke fra cookies.


Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider, og informasjonskapsler som grunnlag for videreutvikling av våre tjenester og for å tilby relevant markedsføring.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg